Gazete Vatan Logo

Aşk Laftan Anlamaz kadrosu Metin Akpınar ile güçleniyor!

Aşk Laftan Anlamaz yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Başarılı oyuncu kadrosu ile göze çarpan Aşk Laftan Anlamaz'da Metin Akpınar sürprizi gündeme oturdu. Usta oyuncu Metin Akpınar önümüzdeki bölümler ile beraber Aşk Laftan Anlamaz kadrosunda yer alacak. İşte Metin Akpınar hakkında merak edilenler ve tüm detaylar...

Aşk Laftan Anlamaz kadrosu Metin Akpınar ile güçleniyor!

Aşk Laftan Anlamaz dizisi kadrosunu Metin Akpınar gibi duayen bir isimle güçlendirmeyi planlıyor. Gelecek bölümlerde yer alması planlanan Metin Akpınar ''Haşmet'' karakteri ile ekranlara gelecek. Aşk Laftan Anlamaz dizisine dair ayrıntılar ve Metin Akpınar ile güçlenen kadronun detayları haberimizde yer alıyor...

Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Metin Akpınar sürprizi

Metin Akpınar Laz Dede Haşmet rolüyle Aşk Laftan Anlamaz dizisinde

Usta oyuncu Metin Akpınar Laz Dede karakteriyle Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol alacak.

Çarşamba akşamları ilgiyle izlenen “Aşk Laftan Anlamaz”ın güçlü kadrosuna, usta oyuncu Metin Akpınar katıldı. Metin Akpınar, “Aşk Laftan Anlamaz”ın 26 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak 16. bölümünden itibaren “Haşmet” karakteri ile ekrana gelecek.

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın üstlendiği “Aşk Laftan Anlamaz”, kadrosuna sevilen, usta oyuncu Metin Akpınar’ı kattı.

METİN AKPINAR LAZ DEDE HAŞMET OLDU

Haberin Devamı

“Aşk Laftan Anlamaz”a Hayat’ın dedesi “Haşmet” olarak katılan usta oyuncu Metin Akpınar dizinin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünden itibaren Hayat’ın dedesini canlandıracak.

İşte “Aşk Laftan Anlamaz”ın 16. bölüm tanıtımı!

“Aşk Laftan Anlamaz” kavgayla başlayıp aşkla devam eden heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

METİN AKPINAR KİMDİR?

Metin Akpınar (2 Kasım 1941; Aksaray, İstanbul), Türk oyuncu.
Pertevniyal Lisesi'nde eğitim gördü. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu.
İlk olarak 1964 yılında Ulvi Uraz tiyatrosunda "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" profesyonel oyununa imza atan Akpınar, 1967 yılında Türkiye'nin ilk kabare tiyatrosu olan Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nun kurucuları arasında yer aldı. Kurulduğu andan itibaren kapanana kadar tiyatronun idari müdürlüğünü yaptı.
Birçok filme de imza atan sanatçı, Zeki Alasya ile birlikte oynadığı toplumsal içerikli komedi filmleriyle tanındı.
Oynadığı Tiyatro Oyunları
Ulvi Uraz Tiyatrosu
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım
Devekuşu Kabare Tiyatrosu
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım
Vatan Kurtaran Şaban
Astronot Niyazi
Ha Bu Diyar
Haneler
Keşanlı Ali Destanı
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım
Aşk Olsun
Deliler
Geceler
Yasaklar
Beyoğlu Beyoğlu
Reklamlar
Dün Bugün

Haberin Devamı