Gazete Vatan Logo

Aşk Laftan Anlamaz'ın 13. yeni bölümünde sürpriz yakınlaşma!

Show TV ekranlarının başarılı yapımlarından Aşk Laftan anlamaz dün akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Romantik dakikaların yanı sıra kahkaha dolu anların da yaşandığı Aşk Laftan Anlamaz 13. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz’ın yeni bölümünde Murat ve Hayat arasında romantik dakikalar yaşanıyor.

Aşk Laftan Anlamaz'ın 13. yeni bölümünde sürpriz yakınlaşma!

Aşk Laftan Anlamaz Çarşamba akşamları izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Aşk Laftan Anlamaz’ın son bölümünde Murat, Hayat’ın kıskandırma oyununu öğrenmişti. Aşk Laftan Anlamaz’ın yeni bölümünde Murat ve Hayat’ın arasındaki buzlar eriyor mu? İşte merak edilen soruların cevaplarını sizler için bu haberimizde derledik…

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yapımcılığını Bi Yapım'ın yönetmenliğini Burak Sağyaşar'ın üstlendiği aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz'da bu hafta izleyenleri romantizm dolu anların yanı sıra eğlenceli dakikalar da bekliyor olacak.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 13. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON NÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı ve İpek, Hayat’a öğrendiklerini anlatırlar: Didem’in hamileliği yalandır. Fakat hiçbir kanıt bulamadan Didem sahte bir düşük yapmıştır. Kızlar işin peşini bırakmasalar da sonuç nafiledir. Her şey normale döndükten sonra Hayat, Murat’ı kıskandırmaya çalışır. Kızlar ve Tuval de bu oyuna dahil olurlar.

Haberin Devamı

Hayat giderek dozu arttırır ve şans vermek istediği biri olduğunu söyler. Bunu kızlara anlattığında sahte sevgili için en uygun adayın İbrahim olduğuna karar verirler. Aslı’nın da yardımlarıyla İbrahim, Sarte’de işe başlar. Kerem, İpek’le olan bir aylık deneme süresinin sonuna gelmiştir. Bu heyecan yüzünden çıldırmak üzeredir. Aslı’dan yardım ister. Derya, Didem’le olan işbirliğine devam eder. Hatta onu evinde ağırlar. Sarte’ye ve Murat’ın hayatına geri döndürmek için plan yapar. Hayat’ın da peşine düşerler...