Gazete Vatan Logo

Aşk Laftan Anlamaz 9. yeni bölümde nefes kesen sahneler!

Aşk Laftan Anlamaz 9. yeni bölümde heyecan dorukta.. Show TV ekranlarından heyecanla takip edilen dizi Aşk Laftan Anlamaz yepyeni bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aşk Laftan Anlamaz 9. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Aşk Laftan Anlamaz 9. yeni bölümde nefes kesen sahneler!

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren yoğun bir hayran kitlesine sahip olan Aşk Laftan Anlamaz' da heyecan dorukta! Hayranları tarafından merakla beklenen yeni bölümde neler olacak?

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği dizi Aşk Laftan Anlamaz'ın başrollerinde ise, Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar'ın yer aldığı dizi Aşk Laftan Anlamaz her Çarşamba yeni bölümü ile saat 20:00'de Show TV'de!

İpek’in görüşmediği babası bir anda çıkageliyor. Tartışmanın ardından İpek’in babası kızına “Nankör” diyerek tokatı yapıştırıyor. Bu anlara şahitlik eden Kerem ise hiçbir şeyden habersiz bir şekilde hesap sormaya giderken takat atan adamın İpek’in babası olduğunu öğreniyor.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 9. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

Aşk Laftan Anlamaz dizisi 9. yeni bölümde Hayat ve Murat bir davette karşı karşıya geliyor. Hayat'ın güzelliği karşısında gözleri kamaşan Murat, burnundan kıl aldırmamak için Hayat'ın güzelliğinin sebebini giydiği elbiseden aldığını söylüyor. Yalın ayak davetten çıkan Hayat sokaklarda avare gibi dolaşıyor...

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz'ın 9. yeni bölümünde Hayat annesine sert çıkarak evi terk eder. Bununla kalmayıp kendisine yanlış yaptığını düşündüğü Murat'a da hayli kızgındır. Onu da karşısına alarak sert sözler ile evi ile Murat'ı baş başa bırakıp gideceğini söyleyerek oradan ayrılır.

Aşk Laftan Anlamaz'ın 9. yeni bölümünde çok fazla parası olduğunu düşünen Hayat artık şirkete gitmemesi gerektiğini düşünür. Ancak bunun sebebinin Murat'ı artık görmeyeceği olduğunu da anımsar. Bir türlü kendi aralarında konuşamasalar da, Hayat ve Murat birbirlerine çok aşıktır. İkisi de birbirleri yerine bu aşkı başkalarına anlatıp kendilerini üzmeyi yeğlerler...

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 9. YENİ BÖLÜM 3. FRAGMAN

Show TV’nin ekranlara damga vuran dizisi Aşk Laftan Anlamaz’ın 9. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümde evlilik olayının artçı sarsıntıları devam ediyor. Murat mutsuzluğuna rağmen geri dönüş için adım atmaktan kaçınırken Hayat ise sevdiği adama karşı duvarları örüyor. Hayat’ın “Öfkeme bile değmezsiniz, sizi ayıbınızla baş başa bırakıyorum.” diye bitirdiği cümleleri ise yakışıklı adama bıçak gibi saplanıyor.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ DİZİSİNİN KONUSU

Tekstil İmparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la (Hande Erçel) bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Karşılaşmalarından sonra Hayat tesadüfen Murat'ın patronluğunu yaptığı şirkette Murat'ın asistanın asistanı konumunda işe başlar. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor. Ve Hayat'ın herkesten gizlediği bir sırrı vardır.

HİKAYE & KÜNYE

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın başrollerini yeni sezonun dikkat çeken isimlerinden Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşıyor.

Yapım: Bi Yapım

Yönetmen: Müge Uğurlar

Senaryo: Nuray Uslu, Aylin Eren, Yusuf Kürşad Gürses