Gazete Vatan Logo

Aşk Laftan Anlamaz 6. yeni bölüm fragmanı ekrana kitleyecek!

Show TV ekranlarının büyük bir ilgi ile takip edilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 6. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Aşk Laftan Anlamaz 6. yeni bölümde Hayat ve Murat'ın romantik dakikaları dikkat çekti. Aşk Laftan Anlamaz 6. yeni bölüm detayları...

Aşk Laftan Anlamaz 6. yeni bölüm fragmanı ekrana kitleyecek!

Yönetmen koltuğunda Bahadır İnce'nin oturduğu ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Aşk Laftan Anlmaz 6.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, yayınlanan 6. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Yapımını Bi Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz, her Çarşamba saat 20:00'de Show TV'de.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 5. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 5. bölümünde; Hayat Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. Didem ve Murat'ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur. Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem'le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır. Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur. Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek midir?

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ KONUSU

Dizide tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin tek veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da Doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

OYUNCULAR: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (Tuval), Tuğçe Karabacak (Didem), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem Emüler (Nejat), Evren Duyal (Fadik), Sultan Köroğlu Kılıç (Emine), Elif Doğan (Suna), Metehan Kuru (Gökçe), Oğuz Okul (Kemal), Gözde Kocaoğlu (Çağla), Nazan Diper (Azime)