Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Laftan Anlamaz 6. bölümünde Hayat ve Murat arasında neler oluyor?

Aşk Laftan Anlamaz 6. bölümünde Hayat ve Murat arasında neler oluyor?

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz dizisi 6. bölümde neler olacak? Hayat ve Murat arasında iyi gelişmeler mi gerçekleşiyor? İşte Aşk Laftan Anlamaz 6. bölümü ile ilgili tüm ayrıntılar...

Aşk Laftan Anlamaz 6. bölümünde Hayat ve Murat arasında neler oluyor?

Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölümü heyecan dolu geliyor. Aşk Laftan Anlamaz'da bu hafta Hayat, gelinlik denemeleri yapıyor. Yapımını Bi Yapım'ın, başrollerini ise, güzel oyuncu Hande Erçel ve Burak Deniz'in gerçekleştirdiği Aşk Laftan Anlamaz bu hafta da izleyicisini ekran başına kilitleyecek! Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümü ile Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 6. BÖLÜM 1. TANITIM

HİKAYE VE KÜNYE

Aşk Laftan Anlamaz başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı Show TV'de yayınlanan romantik komedi dizidir.

Konusu

tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin tek veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da Doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

Oyuncular

Hande Erçel - Hayat

Burak Deniz - Murat Sarsılmaz

Özcan Tekdemir - Aslı

Demet Gül - Tuval

Merve Çağıran -İpek

Oğuz Karbi - Doruk

Tuğçe Karabacak - Didem

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 6. BÖLÜM 2. TANITIM

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 5. BÖLÜM ÖZETİ

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 5. bölümünde; Hayat Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. Didem ve Murat'ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur. Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem'le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 5. BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLA

Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur. Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek midir?