Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Laftan Anlamaz 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Laftan Anlamaz 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv'nin çiçeği burnunda dizisi Aşk Laftan Anlamaz 3. bölüm ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Sempatik dizi Aşk Laftan Anlamaz'ın yayınlanan son bölümünde neler yaşandı? Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Aşk Laftan Anlamaz ile ilgili merak edilen detaylar...

Aşk Laftan Anlamaz 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv ekranlarının romantik dizisi Aşk Laftan Anlamaz yayınlandığı günden beri büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Sempatik olduğu kadar eğlenceli de olan dizi Aşk Laftan Anlamaz her bölümde kahkahaya boğmayı başarıyor. Peki yayınlanan son bölümde neler yaşandı? Aşk Laftan Anlamaz 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen soruların cevapları...

Aşk Laftan Anlamaz 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır.

Bi Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Bahadır İnce'nin oturduğu gençlik romantik dizisi Aşk Laftan Anlamaz son bölümünde heyecan doruktaydı.İşte Aşk Laftan Anlamaz 3.bölüm detayları haberimizde...

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 3. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın üçüncü bölümünde; Hayat, köstebeklikle suçlandığı için istifa etmiştir. Emine ve Fadik’in baskınından son anda haberdar olan Hayat, Sarte’nin danışmasında onları karşılar.

Her şey ortaya çıkacak diye düşünürken Tuval gelir ve Emine’yi, kızının orada çalıştığına ikna eder. Hayat, Aslı ve İpek’le bundan sonra ne yapacağını konuştuğunda, Suna’ya haber vermesi gerektiğini hatırlar. Ne de olsa onun kimliğiyle bu işte çalışmaktadır. İpek’le birlikte Suna’nın yanına giderler.

Haberin Devamı

Bu sırada Murat, Doruk’la konuşup Hayat’ın köstebek olmadığını öğrenir. Ama özür dileyecek bir yapısı olmadığı için tavrından vazgeçmez. Daha sonra Azime ve Kerem’le yapacakları konuşmalarda nasıl büyük bir hata yaptığını anlar. Hayat’ın yanına gidip özür diler. Murat’ın bu davranışı, Hayat’ı geri getirmeye yetecek midir?

AŞK LAFTAN ANLAMAZ OYUNCULARI
Hande Erçel: Hayat
Burak Deniz: Murat Sarsılmaz
Oğuzhan Karbi: Doruk
Merve Çağıran: İpek
Özcan Tekdemir: Aslı
Demet Gül: Tuval
Tuğçe Karabacak: Didem
Süleyman Felek: Kerem
Betül Çobanoğlu: Derya
Cem Emüler: Nejat
Evren Duyan: Fadik
Sultan Köroğlu Kılıç: Emine
Elif Doğan: Suna
Metehan Kuru: Gökçe
Oğuz Okul: Kemal
Gökçe Kocaoğlu: Çağla
Nazan Diper: Azime
BURAK DENİZ KİMDİR?
Burak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Anne baba O küçükken ayrılmışlar. Üniversitede sanat tarihi okudu.
Burak Deniz, 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Kolej Günlüğü” adlı dizide Onur karakterini canlandırırken, Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte oynadı.
2012 yılında “Sultan” dizisinde Tarık karakterini canlandırırken, Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ile oynadı.
2013 – 2014 yılları arasında “Kaçak” dizisinde Burak Topçuoğlu karakterini canlandırırken, Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin, İnanç Konukçu, HASAN Küçükçetin ile beraber rol almıştır

Haberin Devamı