Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Laftan Anlamaz 3. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Aşk Laftan Anlamaz 3. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Show Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Aşk Laftan Anlamaz yoluna dolu dizgin devam ediyor. 3. bölüm fragmanı yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz yayınlandığı ilk günden bu yana büyük beğeni topladı. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Aşk Laftan Anlamaz'ın 3. bölüm fragmanı...

Aşk Laftan Anlamaz 3. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Başrollerinde yakışıklılığı dillere destan Burak Deniz ve baş döndürücü güzelliği ile milyonlarca hayran kitlesine ulaşan Hande Erçel'in rol aldığı dizi Aşk Laftan Anlamaz izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 3. bölüm fragmanı yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz'ın yapımcılığını Bi Yapım üstleniyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve son yayınlanan 3. yeni bölüm fragmanı ile Aşk Laftan Anlamaz...

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 3. BÖLÜM FRAGMANI

KAVGA İLE BAŞLAYIP AŞKLA DEVAM EDEN BİR HİKAYE!

Bi Yapım’ın büyük bir merakla beklenen yeni projesi "Aşk Laftan Anlamaz"da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı ‘Murat Sarsılmaz’ olarak izleyiciyle buluşacak. Hande Erçel, dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ile bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi izleyenleri ekrana bağlayacak.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

“Aşk Laftan Anlamaz”ın ikinci bölümünde; Gerçek Suna’yı karşısında bulan Hayat, ne yapacağını şaşırarak güçlükle durumu geçiştirir. Korktuğu an gelmiştir ve yalanı açığa çıkacak mıdır? Üstelik Emine, Hayat’taki tuhaflığı fark edip kızının peşine düşerek Sarte’ye baskın yapar. Durumlar kızımız için daha da zorlaşacaktır. Hayat’ın yardımına her zamanki gibi Aslı ve İpek yetişir. Yapılacak tek şey Suna’dan birkaç gün daha izin almaktır. Hayat bunun mümkün olmadığını söylese de İpek bir yolunu bulacağına söz verir.

Soluğu Suna’nın evinde alırlar. İpek ve Hayat, Suna’yı ikna edebilecekler midir? Bir taraftan da Murat’ın verdiği işlerle boğuşan Hayat, tuhaf testlere tabi tutulduğunu düşünür. Patronunun her şeyi öğrendiğinden şüphelenir. Bir de Didem’in kıskançlıkları ve diğer yanlış anlaşılmalar sonucu Hayat, gururuyla geleceği arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.