Gazete Vatan Logo

Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm fragmanında Hayat'ın yalanı ortaya çıkıyor!

Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölümünde Hayat'ın yalan söylediğini öğrenen Murat her şeyin bittiğini söylüyor. Perişan halde olan Hayat Giresun'a dönüyor. Murat Hayat'ın gitmesine izin verip her şeyi bitirecek mi? Aşk Laftan Anlamaz bu akşam Show TV'de!

Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm fragmanında Hayat'ın yalanı ortaya çıkıyor!

Aşk Laftan Anlamaz 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölümünde Murat Hayat'ı kovuyor ve alınan gelinliği de yırtıyor. Hayat şehri terkederken Murat yolunu kesiyor. Murat Hayat'ın gitmesini engelleyip onu affedecek mi? Tüm cevaplar Aşk Laftan Anlamaz'ın bu akşamki bölümünde...

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.


AŞK LAFTAN ANLAMAZ 16. BÖLÜM FRAGMANI


AŞK LAFTAN ANLAMAZ 16. BÖLÜM FRAGMANI



AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Didem, Hayat’ın yaşadığı evi öğrenmiştir. İbrahim’i de kullanıp Hayat’ı ifşa etmek ister. Hayat, Murat’la ilişkilerini bir süre gizli tutmak ister. Murat da Hayat’a hiç olmadığı kadar mesafeli davranır. Bu yüzden gerilen ikiliye Kerem ve Doruk yardım eder ve ilk randevularına çıkarlar. Hayat eve döndüğünde ise Emine’yi son derece sinirli bulur.


AŞK LAFTAN ANLAMAZ'IN HİKAYE VE KONUSU

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz'da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz; Hande Erçel ise dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Giresun’da doğan, İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.