Gazete Vatan Logo

Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölümde romantizm sahnede!

Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı. Sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Hayat ve Murat arasındaki kıskançlık romantik anlara dönüşüyor. Sempatik ikili Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümde yelkenleri suya indiriyor. İşte Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanı...

Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölümde romantizm sahnede!

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümü ile bu akşam Show Tv ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Yeni bölümde kıskançlığın yerini romantik sahneler alıyor. İşte Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanı...

Yapımcılığını Bi Yapım'ın yönetmenliğini Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz'da bu hafta izleyenleri romantizm dolu anların yanı sıra eğlenceli dakikalar da bekliyor olacak...

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 12. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Takipçileriyle 11'inci randevusna çıkan Aşk Laftan Anlamaz'da olaylar şöyle gelişti: Aslı ve İpek, Hayat’a öğrendiklerini anlatırlar: Didem’in hamileliği yalandır. Fakat hiçbir kanıt bulamadan Didem sahte bir düşük yapmıştır. Kızlar işin peşini bırakmasalar da sonuç nafiledir. Her şey normale döndükten sonra Hayat, Murat’ı kıskandırmaya çalışır. Kızlar ve Tuval de bu oyuna dahil olurlar.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ DİZİSİNİN KONUSU
Tekstil İmparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun'da doğan ve İstanbul'da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat'la (Hande Erçel) bir tesadüf sonucunda karşılaşır. Karşılaşmalarından sonra Hayat tesadüfen Murat'ın patronluğunu yaptığı şirkette Murat'ın asistanın asistanı konumunda işe başlar. Murat'ın Hayat'la tanışması bir kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor. Ve Hayat'ın herkesten gizlediği bir sırrı vardır.
HİKAYE & KÜNYE
Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.
Yapım: Bi Yapım
Yönetmen: Müge Uğurlar
Senaryo: Nuray Uslu, Aylin Eren, Yusuf Kürşad Gürses

Haberin Devamı

HANDE ERÇEL KİMDİR?
Hande Erçel, 1993 yılında doğdu.
Hande Erçel Yaşı: 22
Hande Erçel Boyu: 1.75 m
Hande Erçel Kilosu: 55 kg
Hande Erçel 1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam ediyor. Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede filminde ve Hayat Ağacı dizilerinde rol almıştır.
2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World(Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1.olmuştur ve ülkemizi temsil etmiştir.