Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk diye bir şey yok!

Aşk diye bir şey yok!

İlk görüşte aşka inanmadığını anlatan Yosi Mizrahi, “Hele ki iki defa boşanmış biri olarak aşk diye bir şey yok diyebilirim” şeklinde konuştu.

Aşk diye bir şey yok!

Bir yandan yeni filmi ‘Eyvah Karım’ vizyona giren, diğer yandan tiyaro oyunlarına devam eden Yosi Mizrahi ile konuştuk. Hakkında merak edilenleri anlatan ünlü oyuncu, aşk hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

- Bir komedi filmi ile sevenlerinizle buluştunuz. Ne bekliyor seyirciyi Eyvah Karım’da?

Eyvah Karım ile çok keyifli bir 90 dakika bekliyor seyirciyi.

- Sizi nasıl bir rolde izleyeceğiz?

Çapkın, sempatik, yerinde duramayan ve karısını sürekli aldatan bir adam görecekler ama malum çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonra...

- “Komedi sinemada, dram televizyonda daha çok rağbet görüyor” gibi bir algı söz konusu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Ben bu fikre pek katılmıyorum. Sanırım kolaya kaçıldığı için sinemada komedi sayısı daha fazla. Bence iyi bir drama da sinemada seyircisini bulur.

- Ekranlarda sizi en son Filinta ile izledik. Yeni projeler var mı?

Evet Filinta’dan sonra bir şey yapmadım. Projeler geliyor, değerlendiriyoruz. Ben biraz seçiciyim, içime sinen işlerde olmak istiyorum. Çok yakında güzel bir proje ile ekranlarda olacağım.

Haberin Devamı

- Beyninizi tiyatro ile beslediğinizi söylemiştiniz. Beyninizi beslemeye devam ediyor musunuz şu günlerde?

Devam ediyorum. Şu anda iki oyunda birden sahnedeyim. Tiyatro Akla Kara’da ‘Kadın Aklı Erkek Aklı’ oyunu ile güldürürken, Epizot Görsel Sanatlar’da ‘Arabesk Müzikali’ ile ağlatıyorum. İkisi de çok iyi gidiyor, seyircilerden çok güzel tepkiler alıyoruz. İlgiden çok memnunum.

- Türkiye’de sinema, dizi ve tiyatroda gelişme olduğunu düşünüyor musunuz?

Gelişmeler var tabii ki. Bazı işler Avrupa standartlarında yapılıyor. Özellikle tiyatroda avangart işler yapılıyor. Tv dizileri ise -bazılarını tenzih ediyorum- biraz fabrikasyona döndü gibi geliyor bana. Sinemada da biraz daha drama yönelmek gerektiğini düşünüyorum.

- Yeni nesil oyunculardan beğendiğiniz isimler var mı?

Kesinlikle var. Tek tek isim saymayayım ama çok yetenekli insanlar seyrediyorum.

- Son yıllarda güzel ve yakışıklı olmak başrol olmak için öncelik olarak görülüyor. Fiziksel görüntünü oyunculuğa ne kadar etki ediyor?

Haberin Devamı

Aslında güzel ve yakışıklı olmak her zaman etkiliydi ama şimdi özellikle erkekler için bir de vücut, sixpack falan girdi işin içine. Kadınlarda da ekstra bir seksilik aranıyor.

- Acıyı kabullenip yaşamayı tercih edenlerden misiniz, hiç olmamış gibi davrananlardan mısınız?

Hepimizin acıları var ve hiç olmamış gibi davranmak mümkün değil. Ama bir yerden de hayat devam ediyor. Mesela, babam vefat etti ve maalesef cenazeden sonra acımı içime gömüp sete gittim, işimi yaptım.

- İlk görüşte aşka inanıyor musunuz? Karşılıksız aşk yaşadığınız oldu mu?

Hayır, kesinlikle inanmıyorum. Hele ki iki defa boşanmış biri olarak aşk diye bir şey yok diyebilirim.

- Hayat mottonuz nedir?

Hayat bize bir hediye! En iyi şekilde yaşamak lazım. Gülelim eğlenelim...

- Filmde size Asuman Dabak ile Wilma Elles eşlik ediyor. Nasıl geçti çekimler?
Çekimler çok keyifli geçti. Filmin nerdeyse yüzde 80’i gece geçtigi için daha çok geceleri çalıştık. Sabahlara kadar süren çekimlerde epey bir güldük eğlendik.
-Motorla 15 bin km
Kendime zaman ayırmaya çalışıyorum. Haftanın 4-5 günü spora gidiyorum. Bir de motorumla uzun yol yapmayı çok seviyorum. İmkanlarım dahilinde seyahat ediyorum. En son Floransa’ya gittim. Haziranda motorla Dalmaçya turum var. Ağustos’ta yine motorla Norveç Nordkapp seyahati planladım. 15 bin kilometre yol beni bekler.

Haberin Devamı