Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk Çukur’un tam ortasında

Aşk Çukur’un tam ortasında

Show TV’de ekrana gelen ‘Çukur’un bugün yeni bölümü ekrana gelecek. ‘Çukur’, izleyicilerini İstanbul’un tam kalbinde yer alan çarpıcı bir mahalleye davet ediyor. Dizinin aşıklarını canlandıran Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz ile karakterlerini konuştuk

Aşk Çukur’un tam ortasında

- Karakterinizi kısaca anlatabilir misiniz?

Aras Bulut İynemli: Yamaç Koçovalı, Koçovalı Ailesi’nin en küçük oğlu. Kendince bir sebepten ötürü evinden gitmek durumunda kalıyor ve 10 yıl sonra da yine bir sebepten ötürü bu sefer dönmek zorunda kalıyor. Özgürlüğüne düşkün, kendi biricikliğini, farklılığını babasına ve yaşadığı dünyaya göstermek isteyen, sevmeyi seven bir adam.

Dilan Çiçek Deniz: Güçlü ve ayakları yere basan bir karakter Sena. Erken olgunlaşmak zorunda kalmış biri. Yamaç’ı çok seviyor. Bu arada kendini aramaktan hiç vazgeçmiyor. Yamaç’ta bazen kendini, bazen de gerçek aşkı bulduğunu hissediyor. Genç ama olgun, kolay gibi görünse de karmaşık bir karakter Sena.

- Rolünüzde sizi en çok heyecanlandıran unsur nedir?

Aras İ.: Yamaç, ilerleyen bölümlerde önemli bir zaafı olduğunu keşfedecek ve bu da beni heyecanlandıran bir unsur. Aralardaki çatışmalar da çok gerçek geliyor bana. Yamaç’ın hataları, zaafları, çevresindekilere iyi odaklanabilmesi, ayakları yere sağlam basan ve güven veren bir adam olması beni heyecanlandırıyor.

Haberin Devamı

Dilan D.: Ben normal hayatımda daha planlıyımdır, Sena daha spontane yaşamayı seviyor. Ben güvenli suları tercih ederim, Sena ise o an kafasına ne esiyorsa onu yapıyor. Bu özellikleri beni çok heyecanlandırıyor.

Çok gerçeğiz ve sizdeniz

- ‘Çukur’ izleyiciyi hangi özellikleriyle kendine çekecek?

Aras İ.: Daha çok aile içinde yaşananlar çekecek galiba, ben öyle hissediyorum. Bu durumu annemle konuştuğumda, “Çok gerçek ve bizden olan unsurlar var” demişti. O yüzden aile içindeki çatışmalar ve o gerçekçilik, samimiyet izleyiciyi yakalayacak.

Dilan D.: Öncelikle çok güçlü bir hikâyesi, çarpıcı bir senaryosu ve fevkalade bir kadrosu var. Çok bizim topraklara ait bir hikâyeye sahip.

- Sizce aşk, ‘Çukur’un dünyasında nerede duruyor?

Aras İ.: Aşk, ‘Çukur’un tam ortasında duruyor. Zaten çatışmayı yaratan unsurlardan biri de o. Yamaç, belli mücadelelerden sonra Çukur’a döndüğünde çok âşık olduğu kadını, arkadaşını, canını yani Sena’yı ihmal edip etmediğinin ikilemini yaşayacak ve oradan da başka bir çatışma doğacak. Çok kalabalık bir oyuncu kadrosu var ‘Çukur’da. Hepsinin de ayrı bir aşk hikâyesi olacak.

Haberin Devamı

Dilan D.: Her anlamda bence de tam ortasında. Bunu dizi başlayınca izleyen herkes fark edecek.