Gazete Vatan Logo
Magazin Aşıklar Şehri zaferi!

Aşıklar Şehri zaferi!

Eleştirmenlerin Seçimi Film Ödülleri, önceki gün sahiplerini buldu. Ryan Gosling ve Emma Stone’ın başrolünü üstlendiği ‘La La Land’ (Aşıklar Şehri) 8 ödül kazanarak geceye damga vurdu

Aşıklar Şehri zaferi!

22. Eleştirmenlerin Seçimi Film Ödülleri (Critics’ Choice Movie Awards), önceki gün Santa Monica’daki Barker Hangar’da yapılan muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Komedyen T.J. Miller’ın sunduğu törende en iyi filmler ve televizyon yapımları belirlendi. Gecenin kazananı ise ‘En İyi Film’ dahil 8 ödül kazanan ‘La La Land’ (Aşıklar Şehri) ve ‘En İyi Dizi’ seçilen ‘Game of Theones’ (Taht Oyunları) oldu.

Amy Adams’ın da başrollerinden birini üstlendiği ‘Arrival’, ‘En İyi Uyarlama Senaryo: Eric Heisserer’ ve ‘En İyi Bilimkurgu/Korku Filmi’ ödüllerini kazandı.

Hamile olan Natalie Portman, ‘Jackie’ filmindeki performansıyla ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı. Film aynı zamanda, ‘En İyi Kostüm Tasarımı: Madeline Fontaine’ ve ‘En İyi Saç &Makyaj’ ödüllerini de almayı başardı.

Elie Saab tasarımı kıyafetiyle büyüleyen Jessica Biel ve eşi Justin Timberlake, gece boyu en keyifli çiftlerdendi. Timberlake’in sık sık eşinin elini öpmesi dikkat çekti.

Nicole Kidman, Lion filmindeki rol arkadaşları Dev Patel ve Sunny Pawar ile birlikte poz verdi.

Haberin Devamı

Ryan Reynolds’un harikalar yarattığı ‘Deadpool’, ‘En İyi Komedi’ filmi ve Reynolds da ‘En İyi Komedi Aktörü’ seçildi.

Gecenin sunuculuğunu üstlenen aktör TJ Miller, oldukça ilginç gösterilere imza attı.

La La Land’ın kazandığı ödüller:

En İyi Film

En İyi Yönetmen: Damien Chazelle

En İyi Orijinal Senaryo:Damien Chazelle (TIE)

En İyi Görüntü Yönetmeni: Linus Sandgren

En İyi Prodüksiyon Tasarımı: David Wasco, Sandy Reynolds-Wasco

En İyi Kurgu: Tom Cross

En İyi Şarkı: “City of Stars”

En İyi Skor: Justin Hurwitz