Gazete Vatan Logo
Magazin Asi çocuğa gişe şoku!

Asi çocuğa gişe şoku!

Yer aldığı sinema projeleri kadar, protesto gösterileri ile de adını duyuran Shia LaBeouf’un rol aldığı ‘Man Down’ filmi, İngiltere gösteriminin ilk haftasında sadece bir bilet satarak elde edilmesi zor bir rekora imza attı.

Asi çocuğa gişe şoku!

Dito Montiel’in yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde en son ‘American Honey’de izlediğimiz başarılı oyuncu Shia LaBeouf‘un yer aldığı ‘Man Down’ filminde, Kate Mara, Jai Courtney, Gary Oldman gibi isimler rol alıyor. Irak Savaşı’nın ardından evine dönen genç bir adamın hayatını anlatan, 2 Aralık’ta ABD’de vizyona giren film, olumsuz eleştiriler almasına rağmen az kopyayla gösterime girip $454,490’lık bir gişe yapmıştı. Bu hafta İngiltere’de gösterime giren film, gösteriminin ilk haftasında sadece bir bilet satarak elde edilmesi zor bir rekora imza attı.

Amerikan analiz şirketi ComScore’un raporuna göre film, hafta sonu İngiltere’nin Burnley bölgesindeki ilk gününde £7’luk bir gişe geliri elde etti. Daha sonra iki bilet daha satılan film için The Hollywood Reporter‘a konuşan sinema müdürü, daha önce böyle bir durumun yaşanmadığını söyledi. Filmin bir hafta sonra gösteriminin sonlandırılacağını belirtti. Bu durumun yaşanmasında, İngiltere’de sınırlı sayıda sinema salonunda gösterime girmesi ve dijital platformlara aynı anda çıkması gösteriliyor.

Haberin Devamı