Gazete Vatan Logo
Magazin Asena Tuğal ölümden döndü!

Asena Tuğal ölümden döndü!

Kertenkele 'Yeniden Doğuş' dizisinin Maskeli kızı Asena Tuğal, havuz sahnesinin çekimlerinde soğuk suya atladı; soğuğun etkisiyle hipotermiye girdi.

Asena Tuğal ölümden döndü!

Havuzda dört saatten fazla süren çekimler sırasında dizide "Maskeli Kız" ve "Zeynep" karakterine hayat veren Asena Tuğal, havuzda donma tehlikesi atlatarak hipotermiye girdi.

KENDİSİNİ KAYBEDİP BAYGINLIK GEÇİRDİ

İlk müdahalesi, set çalışanları ve rol arkadaşları tarafından yapılan Asena Tuğal kısa süre baygınlık geçirdi. Havuzda kıyafetlerinin ağırlığıyla sık sık dibe batan ve rol arkadaşı Ahmet Kayakesen tarafından güçlükle havuz kenarına çıkarılan Asena Tuğal, suyun dışına çıkar çıkmaz kendisini kaybederek baygınlık geçirdi. Diğer rol arkadaşları Mehtap Bayri, Dilşad Şimşek, Selahattin Taşdöğen ve set çalışanları tarafından çimlerin üzerine alınan Tuğal, kısa süre sonra kendisine gelerek ılık-sıcak duşla normale dönebildi.

KORKULU ANLAR YAŞANDI

Defalarca tekrar tekrar havuza düşmesi gereken Tuğal' in bu sahnenin çekimlerinde soğuk suyun etkisiyle, hipotermiye girerek kendinden geçmesi etrafındakilere korkulu anlar yaşattı.

Cumartesi günü ekranlara gelecek olan ve oldukça heyecanlı anlar yaşatan çekimlerde aynı kıyafeti üstlerine 6 defa giyerek suya atlayan genç oyuncuların performansları takdir topladı.

Haberin Devamı

İşte o çekimden kareler;