Gazete Vatan Logo

As Teknoloji Funtoro'dan yeni boyut

As Teknoloji Funtoro, Funtoro İnteraktif ekranların lansmanını yaptı.

As Teknoloji Funtoro, Türkiye’de otobüs yolculuklarına yeni bir boyut kazandıran Funtoro İnteraktif ekranların lansmanını yaptı.

Türkiye’de otobüs yolculuklarını keyifli ve eğlenceli bir kaçamağa dönüştüren Funtoro İnteraktif Ekranların Türkiye lansmanı, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünde yer alan Otağ-ı Hümayun’da(Pargalı İbrahim Paşa Sarayı) yapıldı.


Lansmana Yıldız Teknik Üniversitesi Rektorü Prof.Dr.İsmail Yüksek, Şehirlerarası Otobüs sektörünün ileri gelenleri, reklamverenler ve reklam ajansları katıldı.


Lansman sırasında söz alan As Teknoloji Funtoro Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dönmezoğlu, otobüs yolculuklarını keyifli ve eğlenceli bir sürece dönüştüren Funtoro İnteraktif ekranları tanıttı. As Teknolojinin, Tayvanlı elektronik devi MSI ile YTÜ Teknopark’ta kurduğu yazılım ve donanım üssünde 70 çalışanıyla, Türkiye’nin 5 noktasında kusursuzluk prensibiyle hizmet verdiğini, şehirlerarası yolcu taşımacılığında kalite ve kusursuz hizmetin yolcu memnuniyetini ve sadakatini artırdığı vurguladı.


Funtoro İnteraktif Ekranların reklam satış faaliyetlerini yürüten ADR Medya Genel Müdürü Fatih Eren, şu anda 860 otobüste kurulu sistem sayesinde günde 50 bin, ayda 1,5 milyon yolcuya ulaşmanın mümkün olduğunu vurguladı. Yaşanan mecra kirliliği ve mesaj bombardımanı içinde, böyle bir mecranın tüketici ile kurulacak marka iletişiminde kaçırılmayacak fırsatlar sunduğunu belirtti. İnternet bağlantısı sayesinde verilen mesaja ilişkin tüm verilerin reklamverenin ve reklam ajansının kontrolunda olduğunu anlattı.

Haberin Devamı