Gazete Vatan Logo

Arzu Okay 37 yıl sonra sinemaya dönüyor

Oyuncu Görkem Yeltan, yönetmenliğini üstlendiği ilk uzun metrajlı filmi 'Yemekteydik ve Karar Verdim'in çekimlerine başladı. Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Arzu Okay'ı 37 yıl aradan sonra yeniden setlere döndüren filmde Gökçer Genç, Ayçıl Yeltan, Kaan Çakır ve Mehmet Güreli gibi isimler rol alıyor.

Arzu Okay 37 yıl sonra sinemaya dönüyor

‘Uzak İhtimal’, ‘Güneşin Oğlu’, ‘Gölge’, ‘Eylül’ gibi filmlerde rol alan ödüllü oyuncu ve yazar Görkem Yeltan, yönetmenliğini üstlendiği ilk uzun metrajlı filmi ‘Yemekteydik ve Karar Verdim’in çekimlerine geçen hafta İstanbul’da başladı. Rıza Gürsoy ve ailesinin Kurban Bayramı süresince yaşadıklarının anlatıldığı filmin başrollerinde geniş bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Arzu Okay, Mehmet Güreli ve Sema Poyraz gibi duayen isimlere, başrollerde Gökçer Genç, Ayçıl Yeltan, Kaan Çakır, Turgay Aydın, Görkem Yeltan, Ilgaz Kocatürk ve Yasemin Zamanpur eşlik ediyor. Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Arzu Okay da 37 yıl sonra bu filmle beraber sinemaya geri dönüyor.

Görkem Yeltan

Senaryosunu Burcu Aktaş, Yalçın Akyıldız, Nilüfer Uğur Dalay ve Görkem Yeltan’ın birlikte yazdığı ‘Yemekteydik ve Karar Verdim’in yapımcılığını Yeditepe Film üstleniyor. Görüntü yönetmenliğini Ercan Özkan’ın gerçekleştirdiği filmin kurgusunu birçok ödülü bulunan Çiçek Kahraman, sanat yönetmenliğini Nilüfer Çamur, özgün müziklerini ise Yalçın Akyıldız yapıyor. Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nden yapım desteği alan filmin çekimlerinin 4 hafta içinde İstanbul, Gebze ve Bodrum’da tamamlanması planlanıyor.

Haberin Devamı