Gazete Vatan Logo

Armağan Çağlayan'dan şoke eden benzetme!

Armağan Çağlayan, sosyal medyada 'İzdivaç Programları Yasaklansın' etiketiyle başlatılan kampanyaya tepki gösterdi.

Armağan Çağlayan'dan şoke eden benzetme!

Yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, sosyal medyada 'İzdivaç Programları Yasaklansın' etiketiyle başlatılan kampanyaya tepki gösterdi.

Armağan Çağlayan, televizyonunun bir eğlence aracı olduğunun ve kişilerin diledikleri kanalları izleme özgürlüğüne sahip olduğunun altını çizdi.

Ünlü yapımcı ve sunucu, sosyal medya hesabından;

"1) Şunu aklınızdan çıkartmayın, seyretmediğiniz hiç bir şeyin TV ömrü yoktur. 2) TV’ye gereğinden fazla önem verip, anlamlar yüklemeyin. Evlendirme programları da 'porno seyretmek' gibi anladığım. Herkes seyrediyor. Soran olursa da 'Aaaa hiç seyretmedim, o ne ki?' diyor! Ben kimim ki toplumu eğiteyim? Devletin eğitim görevini tvcilere yüklemeyin. Hepinizi seyrettiği belgesel kanallarının izlenme oranını 0,03! Televizyonlar ticarethanedir. Market gibi düşünün, alınan ürün rafta yıllarca kalır, alınmayan ürün raftan hemen kalkar. Net! Televizyon bir eğitim aracı değildir. Tv bir eğlence aracıdır. Eğitim devletin görevidir. Televizyoncuların değil. Türkiye’de 40’dan fazla kanal var. Alternatif çok. Elimizde de kumanda diye bir alet var.kaldı ki televizyon seyretmek zorunda değilsiniz. İstemiyorsanız seyretmeyin. Yasak ne demek? “İzdivaç programları yasaklansın”, yazanlar, baya sansür kafasındasınız. Emim bunu yazanlar herkesten çok seyrediyor" mesajını paylaştı.

Haberin Devamı