Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Eylül'de...

Arka Sokaklar yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar için geri sayım başladı. Yeni sezon tanıtımı oldukça heyecanlandıran Arka Sokaklar dizisinde hangi maceralar yaşanacak? İşte tüm ayrıntılar...

Arka Sokaklar yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Eylül'de...

Arka Sokaklar yeni sezon tanıtımı izleyicilerle buluştu. Başlaması heyecanla beklenen Arka Sokaklar dizisinde yeni maceralar yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. Arka Sokaklar 13. sezonuyla Eylül'de Kanal D'de başlayacak.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON TANITIMI

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİ ÖZETİ

Kazım, Seyit’in konağındadır. Halil ise Kazım’ın varlığından rahatsızdır, ona güvenmemektedir. Kazım’dan güvenilirliğini kanıtlaması için bir mülteciyi öldürmelerini ister. Kazım bu durumdan nasıl kurtulacaktır?

Şanlı, dışardaki bir adama şifreli olarak Ebru ve Can’ın öldürülmesi emrini verir. Can ve Ebru koruma evindedir. Can’ın ufacık bir hatası sonrası adamlar koruma evinin yerini bulur. Ebru ve Can’ın hayatı tehlikededir.

Hakan, Aylin’in Taner’le olmasından rahatsız olmuş ve inat olsun diye Arzu’yla yakınlaşmıştır. Aylin’in, Taner’e vereceği yanıt, Hakan’ın hiç beklemediği biçimdedir.

Hüsnü için ameliyat günü gelip çatar. Rıza Baba artık durumu tüm ekibe söyler. Hüsnü’nün morale ihtiyacı vardır. Hüsnü konvoy halinde evden alınıp hastaneye götürülür. Bu sırada Metin’de Asiye’yi hastaneye kaldırır, Asiye’nin doğuma girmesi gerekmektedir. Hüsnü’ye moral vermek Mesut’a düşer. Bir yanda Hüsnü’nün bir yanda da Asiye’nin ameliyatı devam etmektedir.

Haberin Devamı