Gazete Vatan Logo
Magazin Arka sokaklar yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Arka sokaklar yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Kanal D'nin aksiyon dolu dizisi Arka Sokaklar'da heyecan hız kesmiyor. Reytingleri altüst eden dizi Arka Sokaklar 404. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Arka sokaklar yeni bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar...

Arka sokaklar yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar izleyiciyi televizyon karşısına kilitlemeye devam ediyor. Aksiyon dolu geçen her bölümde Arka Sokaklar reytinklerini de arttırıyor. Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar’ın oynadıkları sevilen dizi ,yayınlanan 404. yeni bölüm fragmanıyla da heyecanı doruklara çıkarıyor. Arka Sokaklar her Cuma akşamı saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

ARKA SOKAKLAR 404. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 403. BÖLÜM ÖZETİ

Ekip, büyük çapta patlama yapmaya hazırlanan şebekeyi çökertmek için Çevik Kuvvet Özel Tim ekibiyle birlikte işbirliği yapar. Ferruh ve Ayşe, çevirmeye takılıp durdurulur. Polislerden biri içeridekinin aranan şahıslar olduğunu anlayınca Nejat son gaz kaçmaya başlar. Uzun süren bir kovalamaca yaşanır. Anonsu alan ekibimizde takibe katılır. Ferruh ve Ayşe kaçmayı başarırlar. Ekip, büyük çapta patlama yapmaya hazırlanan şebekeyi çökertmek için Çevik Kuvvet Özel Tim ekibiyle birlikte işbirliği yapar. Azmi Kilis’te kaptırdığı silahların ceremesini çekmektedir. Maruf cezaevinde tek kişilik hücresinde yaşamını sürdürmektedir. Azmi’nin Maruf ile işi henüz bitmemiştir. Örgüt, Silah ve mühimmatın nakliyesi için Azmilerden lojistik destek beklemektedir. Hüsnü’ye başkomiser maaşı zammının üzerine ayrıca da ikramiye verirler. Evde bu paranın yankıları fazlasıyla döner. Hüsnü hayat arkadaşı Suat’a sürpriz bir hediye almak istemektedir. Bu konuda Nazike ve Zeliha, Hüsnü’ye yardımcı olacaktır.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Zafer Ergin Rıza Soylu/Rıza Baba

Şevket Çoruh Mesut Güneri

Özgür Ozan Hüsnü Çoban

Ozan Çobanoğlu Hakan Çınar

Oya Okar Selin

Alp Korkmaz Ali Akdoğan

Özlem Çınar Aylin Aydın

Can Başak Arif Müdür

ÖZGÜR OZAN KİMDİR?

Özgür Ozan (d. 5 Ocak 1966, Bolu), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.
İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı. Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı. İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi.
Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı. İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hale geldi. Halen Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Başkomiser Hüsnü Çoban rolünü canlandırmaktadır. Özgür Ozan evli ve iki çocuk babasıdır.

Haberin Devamı