Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı heyecanı yükseltiyor!

Arka Sokaklar 541. yeni bölümüyle 7 Şubat Cuma 20.00'de Kanal D'de ekrana gelecek.

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı heyecanı yükseltiyor!

Kanal D'de ekrana gelen fenomen dizi Arka Sokaklar'ın 540. bölümü izleyicinin beğenisine sunuldu. Son bölümde; Nevres ile anlaşan Kurye ve adamları Mesut ile Selin'in kaldıkları evi bulurlar. Büyük bir çatışma çıkar. Mesut ve Selin, yanlarındaki koruma polislerinin ölmelerinden sonra iki kişi olarak kendilerini savunmaya çalışırlar; fakat, Kurye'nin ekibi kalabalıktır. Arka Sokaklar 541. yeni bölüm fragmanı izleyiciye sunuldu.

ARKA SOKAKLAR 541. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nevres ve Kurye, ekibin başına iş açmaya devam etmektedir. Nevres, eşi ve çocuğunu kaybettikten sonra eski terörist günlerine döner. Bombalı eylem hazırlığıyla İstanbul'a ders verme çabasına girer. Ekibimiz, bu eylemi öğrendikten sonra canlı bombayı etkisiz hale getirir. Nevres'in uyuyan terör hücrelerini harekete geçirdiğini öğrenen ekibimiz başka bir eylem olmaması için Nevres'in saklandığı villayı kuşatma altına alır. Şiddetli bir çatışmanın ardından villaya girmeyi başaran ekip üyelerinden bir tanesi Nevres'in kurduğu tuzağa doğru gider.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 540. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hüsnü ve Zeliha… İkisi de kurtulmuştur. Herkes rahat bir nefes alır. Ekip, Nevres’i elinden kaçırmıştır. Savcı Fahri, Rıza Baba’yı sıkıştırmaya başlamıştır bile. Eğer Nevres’i bir an önce bulmazlarsa, başları büyük derde girecektir. Ekibimiz, Nevres ve Baki’nin peşine düşmüştür. Mesut, Nevres’i kıstırdığını düşünür. Çatışma başlar. Ancak Tarık bir oyun oynar. Engin, Selin, Cemal, Ezgi ve Arda gelir desteğe gelir. Arabanın kapısını açtıklarında içeride Ayşe ve İkbal’in cesediyle karşılaşırlar. Mesut müthiş bir vicdan azabı içindedir. Kendini bir türlü bağışlayamaz. Nevres, ailesinin katilinin Mesut olduğunu düşünüp intikam yemini eder. Rıza Baba, Mesut’u korumak için onu güvenli eve alır. Selin, anne ile kızın öldürülmesiyle ilgili balistik raporunu araştırır. Bunu yapanın Mesut olduğuna ihtimal veremez. Baki, Nadya’yı kaçırır. Nadya bu esnada çaktırmadan Engin’i arar. Engin, Nadya’yı kurtarmaya gelir. Nadya ciddi şekilde yaralanmıştır. Hastaneye kaldırılır ve yoğun bakıma alınır. Fatih isimli adam, önce minibüste yaşlı kadını gasp eder. Sonra girdiği mağazadan bir şeyler çalar. Ekibimiz olay yerine gelir. Zanlıyı araştırırlar. Adam cinayetten hüküm giyip açık cezaevinden kaçmıştır. Ceylan isimli genç kızı evine giderken kapı önünde öldürür. Ailesi perişan haldedir. Ekibimiz seri katil Fatih’in peşindedir.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 541. YENİ BÖLÜM FRAGMANI