Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar dizisinden bir oyuncu daha ayrıldı!

Kanal D'nin efsane dizisi 'Arka Sokaklar'dan Furkan Göksel'den sonra İpek Yaylacıoğlu da ayrıldı.

Arka Sokaklar dizisinden bir oyuncu daha ayrıldı!

Arka Sokaklar dizisinde 9 sezondur yer alan ve Pınar karakterine hayat veren İpek Yaylacıoğlu Instagram hesabından diziye veda ettiğini duyurdu.

'9 SENEMİ ANLATMAM MÜMKÜN DEĞİL'

Arka Sokaklar'ın setinden çektirdiği fotoğrafları paylaşan oyuncu, "Yüzlerce fotoğraf koysam da, sizin sevginiz ve desteğinizle tamamladığım 9 senemi anlatmam mümkün değil. İyi ki varsınız, iyi ki hepinizi tanımışım. Her şey için teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum." dedi.

FURKAN GÖKSEL DE DİZİYE VEDA ETMİŞTİ

Dizide Hüsnü Çoban'ın oğlu Metin karakterini oynayan Furkan Göksel de Instagram hesabından paylaşım yaparak diziye veda ettiğini duyurmuştu

"Koskoca 13 sezon. Sanki bu evde doğmuş gibiyim. Çocukluğum gençliğim hüzünlerim sevincim hepsi bu evde. Her köşesinde bambaşka bir anı, her sokağında bambaşka bir hatıra. Geçirdiğimiz 13 sene için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sadece bu fotoğrafta olanlar değil, arka sokaklar ailesinden gelmiş geçmiş ve hala devam eden herkese çok teşekkür ederim.Benim için ayrılan sürenin sonuna geldik. Sizlere devam ettiğiniz bu yolda başarılarınızın devamını diliyorum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. İyi ki sizlerle büyümüşüm. İyi ki varsınız..."

Haberin Devamı