Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar'dan yeni tanıtım!

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'dan yeni bölüm tanıtımı geldi! İşte merak edilen tüm detaylar...

Arka Sokaklar'dan yeni tanıtım!

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Arka Sokaklar bu hafta yayınlanacak mı?

Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 21 Şubat Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle izleyenlerle buluşacak.

Rıza Baba, ekibe rağmen istifa edecek mi?

Rıza Baba istifa dilekçesini yazmıştır. Ekip durumu öğrenince kendi istifa dilekçelerini de hazırlarlar. Rıza Baba’nın bu duruma tepkisi ne olacaktır? Hüsnü önderliğinde tüm ekip son hız Nevres’in peşindedir. Çok uzayan bu iş artık bitecek midir?

Rıza Baba’nın, Tarık’ı yakalamak için zekice bir oyunu vardır. Öncelikle Hüsnü’nün de rızasını alarak planını uygulamaya başlar. Tarık ve Zeliha bir kez daha karşı karşıyadır. Zeliha gerçekten hamile midir?

Savcı Fahri, Müsteşar Kemal’in ölümüyle ilgili enteresan bilgiler edinmiştir. Ezgi’nin başına gelen büyük olay nedir?

Hüma, Esma’nın kaldığı gecekonduya gider, kardeşinin mezarını sorar. Esma evdekilere çaktırmadan Hüma’nın eline adresi tutuşturur. Hüma adrese gider ve evin bahçesindeki mezarı bulur. Evde Nevres ile burun buruna gelir. Hüma’nın can sağlığı tehlikededir.

Haberin Devamı

Arda, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü hatırlar. Cemal ile dertleşir. Şükran’a bir sürpriz yapmak ister. Cemal bu işin çok saçma olduğunu düşünse de Arda’nın konuşması içini kemirir ve Ezgi’ye bir şeyler hazırlamaya karar verir. Bir yandan Selin ve Bahar’da konu üzerine konuşurlar. Selin’in Mesut’tan tabii ki hiçbir beklentisi yoktur. Mesut’un sürprizine Selin’in tepkisi ne olacaktır? Engin kibar bir adamdır. Bir kadının ruhunu hoş edecek jestlerin ne olduğunu bilir. Nadya’da bu durumdan pek mutludur.

Arka Sokaklar 543. Bölüm 2. Fragmanı