Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar'da ortalık karışıyor!

2006'dan beri ekranlarda olan cuma akşamlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın 484. bölüm fragmanı yayınlandı. Sezon finaline sayılı günler kalan dizinin 484. bölümünde neler olacağı ise merak konusu oldu.

Arka Sokaklar'da ortalık karışıyor!

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın 484. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen fragmanda izleyiciyi neler bekliyor?

RIZA BABA VE EKİBİNDEN HÜSNÜ'YE MANEVİ DESTEK

12 yıldır devam eden Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 484. bölüm fragmanı yayınlandı. Haziran ayında sezon finali yapmaya hazırlanan Arka Sokaklar'ın son bölümünde, Rıza Baba ve ekibi, tiroid kanseri olan Hüsnü'ye manevi destek olmaya gidiyorlar. Hüsnü'nün hastalığından haberdar olan ekip, Rıza Baba'nın da yönlendirmesiyle manevi destek için yanına gitmeye karar verir.

ALİ'NİN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

Arka Sokaklar'ın 8 Haziran Cuma günü ekrana gelecek olan 484. bölümünde Ali, öğrendikleri karşısında çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaktır.Babası olduğunu söyleyen kişinin sattığı silahlar, Ali'nin ekip arkadaşlarından bir çok kişiyi şehit etmiş, çoğunu yaralamıştır. Ekip, yaptığı baskınlarla bu silahların bir kısmını ele geçirir.