Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar bugün neden yok? 477. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar bugün neden yok? 477. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularının yanıtlarını haberimizde derledik. Kanal D'nin uzun soluklu ve fenomen dizisi Arka Sokaklar ile ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Arka Sokaklar bugün neden yok? 477. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 477. yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. Miraç Kandili nedeniyle Kanal D yayın akışı değiştirildi, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümüyle 20 Nisan Cuma akşamı yayınlanması bekleniyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Teröristleri bulmak için eskiden örgüt liderliği yapmış Ferman’ın ifadesi alınacaktır. Ferman, Edirne’ye tayin edilme talebinde bulunur. Eğer kabul edilirse konuşacağını söyler. Nalbur Osman, Ferman’ın yerine liderlik yapmaktadır. Ferman, Edirne’ye tayin edilirken yolda Osmanlar tarafından kaçırıp kurtarılır.

Tekin, Şenay’ın evinde kalmaya başlar. Şenay evde parti verir. Evde 18 yaşlarında bir kız vardır, Meltem. Partiden sonra Tekin kızı evine bırakır. Fakat, Meltem’in başına gelen olay sonrasında Tekin’in başı belaya girer.
Savcı Arzu, uyuşturucu kartelini yakalamak için operasyon hazırlığı yapmaktadır. İçlerine narkotik polislerinden, Erkan Komiser yerleştirilmiştir. Savcı Arzu, Rıza baba ve ekibimizi de dahil eder.

Haberin Devamı