Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar 538. bölüm fragmanı yayında mı?

Arka Sokaklar bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? soruları araştırılıyor. Arka Sokaklar 538. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin son bölümü yine çok heyecanlıydı. Heyecanlı biten 537. Bölümün ardından yeni bölüm merak edilmeye başlandı. 3 Ocak Kanal D yayın akışında Arka Sokaklar’ın yer almaması akıllarda soru işareti oluşturdu.

Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? Arka Sokaklar 538. bölüm fragmanı yayında mı?

Arka Sokaklar 538. Bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Arka Sokaklar bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Kanal D’nin fenomen dizisi her hafta Cuma akşamları ekrana geliyor. 3 Ocak Kanal D yayın akışında Arka Sokaklar’ın yer almaması akıllarda soru işareti oluşturdu. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili resmi açıklama yapıldı.

ARKA SOKAKLAR BU AKŞAM VAR MI, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü 17 Ocak’ta yayınlanacak. Arka Sokaklar dizisinin 538. Bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Diziler yeni yılda yapılan reklam sözleşmeleri nedeniyle bir veya iki hafta ekrana gelmiyor. Geçtiğimiz sene ise bu süre üç hafta olmuştu.