Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar’a o ünlü oyuncu dahil oldu!

Arka Sokaklar kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Oyuncu kadrosu ile göz kamaştıran fenomen dizi Arka Sokaklar Sinan Tuzcu ile güçleniyor. Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar’ın kadrosuna ünlü oyuncu Sinan Tuzcu katılıyor.

Arka Sokaklar’a o ünlü oyuncu dahil oldu!

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını ise Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz’un oturduğu, Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Sinan Tuzcu katılıyor.

TEHLİKELİ BİR MAHKÛMU OYNAYACAK

Tuzcu; Rıza Baba için tehlikeli bir mahkum olan Oktay Ocak karakterini canlandıracak.

Senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar, her Cuma saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

REYTİNG REKORU KIRDI

Arka Sokaklar, geçtiğimiz cuma akşamı ekrana gelen bölümüyle de reyting rekoru kırdı.

Dizinin bu bölümü, Tüm Kişiler’de 9.41 reyting ve 21.84 izlenme payı elde ederek rakiplerini geride bıraktı ve gün birincisi oldu.

11 SEZONDUR YAYINLANIYOR

31 Temmuz 2006 tarihinden beri ekrana gelen Arka Sokaklar, Türk televizyon tarihinin en uzun süre yayınlanan dizisi olma özelliğini de taşıyor. Ekrana geldiği ilk zamanlardan bu yana farklı yayın günleri olan dizi, son üç yıldır Cuma günleri izleyici ile buluşuyor.

ZENGİN KADRO

Dizinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Alp Korkmaz, Özlem Çınar, Figen Evren, Nazlı Tosunoğlu ve İpek Yaylacıoğlu yer alıyor.

Haberin Devamı