Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 492. yeni bölümde Rıza zor durumda kalıyor!

Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin sevilen uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Rıza'nın adı yolsuzlukla anılıyor. Peki Rıza bu durumdan nasıl kurtulacak? İşte Arka Sokaklar 492. bölümde yaşanacaklar...

Arka Sokaklar 492. yeni bölümde Rıza zor durumda kalıyor!

Arka Sokaklar 492. yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de izlenebilecek. Arka Sokaklar'da Rıza'nın yolsuzluktan tutuklanması şoke etkisi yaratır. Heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı Arka Sokaklar dizisinin yeni fragmanı haberimizde yer alıyor.

ARKA SOKAKLAR 492. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Muaz yaralanmıştır ve tedavi olmak için Doktor Tarık’ın kliniğine gider. Aziz isimli bir çocuğa çarpmıştır ve çocuk da Tarık’ın kliniğine getirilir. Aziz aynı zamanda sara hastasıdır. Muaz yakalanmak pahasına da olsa, çaresiz durumda olan Aziz’e yardım edecek midir?

Sultan isimli genç kadın hamiledir ve kocasının şiddetinden kaçmak için komşusuna sığınır. Ablası ve eniştesi gelerek Sultan’ı evlerine götürür. Kocası Aykut nezarete atılır ve Sultan’ın eniştesini arayarak çocuğun kendisinden olmadığını söyler. Eniştenin içine kurt düşmüştür ve Sultan’ın evlerinde olmasından rahatsız olmaya başlar. Mazlum bir caddeyi karıştırmıştır ve adamlardan dayak yiyecekken Ali ve Selin araya girerek Mazlum’u kurtarırlar. Mazlum’un Selin’e olan aşkı depreşmiştir. Elinde çiçeklerle emniyete gelir ve Mesut’la nişanlandığını öğrenir.
Özer’in kızı Ebru böbrek hastasıdır. Özer kızını kurtarmak için Altan’la işbirliği yapar. Özer içinde Altan dosyası olduğunu söylediği bir çantayı Rıza’ya verir. Altan davasına bakan Hakim de Rıza’nın arkadaşıdır. Hakim Uğur evinde ölü bulunur. Rıza iyice şüphelenmektedir ki haberlerde yolsuzluk davasıyla Rıza’nın adı anılır. Eve polisler gelir ve altını üstüne getirerek evi ararlar. Evde içi para dolu bir çanta. Rıza tutuklanarak emniyete götürülür.

Haberin Devamı