Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 488. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar 488. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar'da bu hafta çocuk kayıpları ekibi zor durumda bırakıyor. Selin'in tayin emri ise bütün ekibi şaşkına çeviriyor.

Arka Sokaklar 488. bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 488. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizi Arka Sokaklar'da bu hafta çocuk kayıplerı ekibi zor durumda bırakıyor. Çocuk çetesinin peşine düşen ekip Selin'in tayin haberi ile sarsılıyor.

ARKA SOKAKLAR 487. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kaybolan çocuk vakaları gitgide artmıştır. Öfkeli bir kamuoyu oluşur. Ekibimiz bu duruma son vermek için gece gündüz çalışır. Saffet’in cenaze töreni yapılır. Seyfi sorgusunda ailesi ile ilgili birçok bilgi verir ancak esrarengiz bir şahit, emniyet binasına gelir.

ARKA SOKAKLAR 488. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Suna ve kızı Figen bir cinayete tanık olurlar. Ekibimiz Suna ve kızını koruma altına alır. Figen okuldaki tiyatro müsamerelerine gitmek konusunda diretir. Ekibimiz tehlikeli olacağı konusunda uyarsa da Figen gizlice gitmeye yeltenir.

İzmir’den Özer müdür, emniyete ziyarete gelmiştir. Selin’in de eski müdürüdür. Müdür Selin’in tayinini İzmir’e almasını ister. Selin net bir cevap vermemiştir ama emniyete tayin yazısı gelir. Özellikle Mesut olmak üzere, herkes bu tayin konusuna çok şaşırır.

Haberin Devamı