Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 481. yeni bölümde Hande tehlikeli bir operasyonda!

Arka Sokaklar 481. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı. Kanal D'nin uzun soluklu ve ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar'da Hande çıkacağı tehlikeli operasyonda neler yaşayacak? İşte Arka Sokaklar'ın bu akşamki bölümünde yaşananlar...

Arka Sokaklar 481. yeni bölümde Hande tehlikeli bir operasyonda!

Arka Sokaklar 481. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Konusu ve oyuncularıyla fenomen hale gelen Arka Sokaklar dizisinde yapılacak olan yeni operasyonun nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. İşte tüm gelişmeler...

ARKA SOKAKLAR 481. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Selin’in ve Mesut’un evinde güvenlik önlemleri alınmaya başlanmıştır ki, Tunç’un içeride olduğu ev teröristler tarafından taranmaya başlar!

Rıza, Veli’yi bulması için Kunduracı Nevzat’ın yanına gider ve olanları anlatır. Kızına ve ailesine bu kötülüğü yapan adamı bulması için Nevzat’tan yardım istemektedir. Hakan, Arzu’nun buluşma teklifini kabul eder.

Hüsnü, hastalığını ekip arkadaşlarından gizlemeye çalışmaktadır. İşler tahmin ettiği gibi sorunsuz ilerlemez ve Hüsnü hastanede olduğunu açıklamak durumunda kalır.
Bir binanın katından atlamış kadın cesedi bulunur. Kadının ismi Hale’dir ve bir ajansa bağlı olarak modellik yapmaktadır. Ekibimiz durum ile ilgili gerçeği öğrenmek için Hande’yi görevlendirir, Hande’yi tehlikeli bir operasyon beklemektedir.

Haberin Devamı