Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 480. bölüm fragmanında Asım intikam peşinde!

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar 480. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizi Arka Sokaklar'da bu hafta Umut bebek davası yeniden gündeme geliyor. Asım parmaklıklar arasında da olsa Selin ve Mesut'dan intikam almak için harekete geçer. Soluk soluğa izleyeceğiniz Arka Sokaklar 480. yeni bölümde Hüsnü ve Ali'nin sağlık problemleri ise ekibi tedirgin eder.

Arka Sokaklar 480. bölüm fragmanında Asım intikam peşinde!

Arka Sokaklar 480. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar'da bu hafta Umut Bebek davası yeniden deşiliyor. Asım içeride olmasına karşılık Mesut ve Selin'den intikam almak için harekete geçer. Rıza Baba yaşanan olayları kendi başına çözmek için eski bir kabadayı ahbabı ile görüşmeye gider. Arka Sokaklar'da Hüsnü ve Ali'nin yaşadıkları sağlık problemleri ise ekibi tedirgin etmeye yeter.

ARKA SOKAKLAR 480. BÖLÜM ÖZETİ

Umut Bebek davası göründüğü kadar kolay kapanmayacaktır. Asım, hapishanede de olsa Selin ve Mesut’tan intikam alıp, oğlunu ellerinden almanın peşine düşer. Arif’e istihbarattan Mesut’un peşinde adamların olduğuna dair bilgi gelir. Musa, sorgusunda kunduracı Nevzat’ın adresini verir. Rıza Baba bu işi tek başına çözmek ister. Tekinsiz bir mahallede yaşayan Nevzat’ın yanına, ziyarete gider. Nevzat eski kabadayılardandır. Rıza ile de eski tanışıklıkları vardır.

Hüsnü son zamanlardaki sağlık problemleri üzerine, Reşat Hoca’nın kapısını çalar. Hüsnü’nün anlattığı belirtilerden Reşat şüphelenir ve tahlillerin yapılması için hastaneye giderler.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 480. YENİ BÖLÜM FRAGMANI