Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 462. yeni bölümde Tekin iyileşebilecek mi?

Arka Sokaklar 462. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı. Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar uzun soluklu diziler arasında yer alıyor. Arka Sokaklar'ın bu akşamki bölümünde Tekin, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kazanabilecek mi?

Arka Sokaklar 462. yeni bölümde Tekin iyileşebilecek mi?

Arka Sokaklar 462. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde heyecanlı sahneler yaşanıyor. Bu hafta Tekin'in iyileşip iyileşmeyecaği merak konusu olurken Mesut da perişan halde... İşte Arka Sokaklar fragmanı...

ARKA SOKAKLAR 462. BÖLÜM FRAGMANI

Tekin hastaneye kaldırılır ve ameliyata alınır!

Tekin'in hayati tehlikesi devam etmektedir. Gonca da hastaneye gelir ve Hüsnü’ye destek olur. Tekin gözünü açana kadar da Hüsnü’nün yanından ayrılmaya niyeti yoktur. Ekip, Muzaffer’in adamlarını yakalar. Hakan, Tekin’e saldıranlar bulununca, istifasının yürürlüğe konmasını ister.

Selin’in üvey abisi Erdal, Selin’i arar ve babası Korkut için ameliyat parası gerektiğini söyler. Selin yıllarca dayak yediği üvey babasıyla yüz yüze gelmek zorunda kalacağı için endişelidir. Selin, Mesut’a bir şey söylemese de Mesut durumun farkına varır.