Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 443. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Rıza Baba ve ekibi uyuşturucu patronu Gürcan’ı köşeye sıkıştırmayı başarıyor. Ancak Mesut da kimliği gizli olarak girdiği bu operasyonda tehlikenin tam da ortasına düşüyor. Dizinin yeni bölümünde Gözde’nin de başı belada!

Arka Sokaklar 443. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Gürcan yine ortalığı birbirine katıyor. Hatta Mesut da operasyon için girdiği ortamın pisliklerinin tam da ortasında kalıyor. Gürcan ve adamları uyuşturucu satışlarının yanı sıra infaz ve adam kaçırma gibi olaylara da giriyorlar. Son hamlelerinden sonra artık Rıza Baba ve ekibin iyiden iyiye sabrı taşıyor. Bu yüzden bir hamle yapmak istiyorlar ve hedeflerinde direkt olarak Gürcan var. Mesut gittikleri bir ormanda gizlice Gürcan’ın kafasına odunla vurarak onu etkisiz hale getiriyor.

ARKA SOKAKLAR BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!


Ancak asıl önemli konu Gürcan ile alakalı onu hapse attıracak delillere ulaşılıp ulaşılmadığı. Üstelik uyuşturucu çetesinin içinde Mesut’un kimliğinin ortaya çıkma tehlikesi de meydana geliyor. Bunu bertaraf etmek için de ekip hazır bekliyor.

Diğer taraftan Hüsnü’nün oğlu da yine kendisini bir belanın içine atıyor. Ancak bu sefer durum çok farklı. Çünkü aldığı şiddetli darbeler yüzünden baygınlık geçiriyor. Peki, Hüsnü’nün oğlunun bulaştığı bela ne ve bundan nasıl kurtulabilecek? Aynı zamanda dizinin yeni bölümünde Gözde’nin de başı belaya giriyor. Ali’nin annesi Gözde’yi kurtarabilmek için yardım istiyor fakat o da başını belaya sokuyor. Acaba, Rıza Baba ve ekibi bu tehlikeli operasyonun üstesinden başarı ile gelebilecek mi?

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN 442. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Arka Sokaklar dizisinin son yayınlanan bölümünde Mesut, uyuşturucu patronu Gürcan’ı yakalayabilmek için bu tehlikeli dünyanın içine kimliğini gizleyerek sızmıştı. Gürcan, Mesut ve tüm ekibin uzun zamandır peşinde olduğu büyük uyuşturucu çetesinin patronuydu. Rıza Baba da bu hem sokaklarda hem de yurt dışında satış yapan çetenin üretim yaptığı laboratuvar ile alakalı delillere ulaşmak adına Mesut’u çok gizli ve çok tehlikeli bir görevin içine yollamıştı. Mesut, bu görevi bir saniye bile düşünmeden kabul etmişti. Çünkü şehit arkadaşına olan son görevini yerine getirmek ve ona vefa borcunu ödemek istiyordu.

Haberin Devamı

Mesut ilk olarak işe uyuşturucu patronu Gürcan’ın şoförü olarak başlamıştı. Mesut, Gürcan’ın güvenini kazandıkça daha çok bilgi edinmeye ve bunları da ekibe göndermeye başlamıştı. Rıza Baba ve ekibi de Mesut’un gönderdiği bilgileri kullanarak uyuşturucu çetesine karşı çok önemli ve biraz da tehlikeli bir operasyon düzenlemişti. Operasyon uyuşturucunun üretiminin de yapıldığı ve her şeyin kaynağı olan laboratuvara yapılacaktı. Ancak bu operasyon sırasında hiç kimsenin beklemediği bir olay yaşanmıştı ve her şey bir anda değişmişti.

Haberin Devamı