Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 442. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Mesut, gizli bir görev ile uyuşturucu çetesinin içine sızıyor. Arka Sokaklar dizisinin 442. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ancak bu görevinde Mesut’u çok büyük bir tehlike bekliyor. Çete, Mesut’un polis olduğunu öğrenirse neler olacak?

Arka Sokaklar 442. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar dizisinin 19 Mayıs akşamı yayınlanacak olan bölümünde Mesut, çok gizli bir görev için uyuşturucu şebekesinin içine sızıyor. Bu görevin arkasında yatan sebep ise Mesut’un geçmişinde saklı. Mesut, bundan bir süre önce Kovandere’de şehit olmuş olan arkadaşı Sedat Çakmak’ın oğlu Ufuk’un uyuşturucu batağına saplandığını öğrenmişti ancak çocuğun sonunun daha kötü olmasını istemiyordu. Hatta onu daha önce koruyamadığı için kendisini çok kötü hissetmişti. Bu yüzden Mesut, bu tehlikeli görevi hem Ufuk’u uyuşturucudan kurtarmak hem de uyuşturucu çetesini çökermek için içlerine kadar giriyor. Üstelik Mesut, hem uyuşturucu imalatının yapıldığı yere hem de çetenin elebaşlarına yakın olabilmek adına hayatını riske sokuyor. Ekip de eş zamanlı olarak Mesut’tan bilgiler alıp çeteyi çökermek üzere bir operasyon düzenliyor.

İSTANBULLU GELİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Dizinin yeni bölümünde Volkan komiser ile Hüsnü’nün ailesine ismi Bülent olan bir kişi tarafında çiçek gönderiliyor. Ekip de dahil olmak üzere hiç kimse bu çiçeklerin amacını anlamıyor ve gerçekten de çok şaşırıyorlar.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde izleyenleri soluk soluğa izleyecekleri bir macera bekliyor. Acaba, uyuşturucu çetesi ile ilgili operasyonda Mesut’u ve ekibi bekleyen büyük tehlike ne olacak? Çete, Mesut’un aslında polis olduğunu fark ederse neler olacak? Peki, ya gönderilen bu esrarengiz çiçeklerin asıl amacı ne? İşte tüm bu soruların cevabı dizinin yeni bölümünde saklı.

Arka Sokaklar dizisi macera dolu 442. Bölümü ile 19 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN 441. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Arka Sokaklar dizisinin son yayınlanan bölümünde Hakan, annesinin vurulmasına neden olan Çetin’in asıl amacını öğrenmişti.

Hakan ve Aylin’in nikahı sonrasında gelin arabasına ateş açılmıştı ve Hakan’ın annesi Nesrin Hanım bu açılan ateşten dolayı ağır yaralanmıştı. Hemen hastaneye kaldırılan Nesrin Hanım, çok hızlı ve acil bir şekilde ameliyata alınmıştı. Bunlar olurken Hakan ve ekibimiz de ateşi kimin açtığını bulmak için araştırmalar yapmaya başlamıştı. Üstelik bir banka soygunundaki silah ile Hakan’ın annesini vuran silahın aynı olduğu bilgisine ulaşılmıştı. Böylece önce soygunculara sonra da Hakan’ın annesini vuran kişiye ulaşılmıştı. Üstelik Hakan bu kişiyi tanıyordu. Bu kişi Çetin’di. Ekip de gözaltı sonrasında Çetin’in neden ateş açtığını öğrenmişti.

Haberin Devamı

Diğer yandan Mesut, can yoldaşı şehit arkadaşı Sedat’ın oğlu Ufuk’u bir kavganın içinden yaralı şekilde kurtarmıştı. Sonrasında da onun uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrenmişti. Onu Amatem’e yatırmış olmasına rağmen Ufuk oradan kaçmıştı.