Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 441. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Hakan’ın annesinin hayati tehlikesi devam ediyor. Acaba Hakan’ın annesi hayata döndürülebilecek mi? Ekip bu olayla ilgili suçluyu bulmaya çalışıyor. Arka Sokaklar dizisinin 441. Bölümünde de heyecan devam edecek. Dizinin yeni bölümü ve fragmanı hakkında tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Arka Sokaklar 441. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar dizisinin bir önceki bölümünde nikah sonrası gerçekleşen bir silahlı saldırı sonucunda Hakan’ın annesi yaralanmış ve hemen hastaneye kaldırılmıştı. Dizinin yeni bölümünde de Hakan’ın annesinin sağlık durumunda iyiye giden bir gelişme yok maalesef ki. Ancak Aylin ve Hakan’ın nikahının ardından gelin arabasına ateş açılan silaha ulaşılabiliyor.

Hakan ve Aylin ile ekip cephesinde bu güzel çiftin düğünlerini korkunç bir güne çeviren saldırının yakınları hala daha devam ediyor. Hakan’ın annesi apar topar ameliyata alınıyor. Bu saldırının yapıldığı silaha da ulaşılabiliyor. Ekip saldırı ile alakalı olarak bulduğu bir ipucunu takip ederek bir yere ulaşıyor. Acaba Hakan ve ekip, Hakan’ın annesinin bu duruma düşmesine neden olan saldırganı bulabilecek mi? Bu soruların cevabı dizinin yeni bölümünde olacak!

Arka Sokaklar dizisinin heyecan dolu 441. Bölümü 12 Mayıs Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak!

ARKA SOKAKLAR BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!



Arka Sokaklar Dizisinin 440. Bölümünde Neler Olmuştu?

Dizinin son yayınlanan bölümünde Aylin ile Hakan’ın düğünlerinde büyük bir tehlike ortaya çıkmıştı. Hakan ve Aylin uzun zamandan beri hayatlarını birleştirmek için o önemli imzayı atacakları günü bekliyorlardı. Nihayet o mutlu gün gelip çatmıştı. Aylin ve Hakan nihayet nikah masasına oturmuşlardı. O özel günde yanlarında olan ekip de Aylin ve Hakan da çok mutluydular. Hatta Rıza Baba da şahitlerden bir tanesiydi. Ardından çiftin çok mutlu oldukları imzalar atılmıştı. En sonunda Aylin ve Hakan karı koca olmuşlardı.

Aylin ve Hakan’ın aileleri ile ekibimiz çifti büyük bir mutluluk ile balayına doğru yolcu etmişlerdi. Kornalar ve şenlikler ile çift nikah salonunda ayrılırken gelin arabasının önünü çocuklar kesilmişti. İşte tam da bu sırada arabaya bir silah doğrultulmuştu ve o silah gelin arabasına ateş açmıştı. Aylin ve Hakan’ın en mutlu günü tam olarak bir kabus dönmüştü.

Dizinin son yayınlanan bölümünde ise diğer taraftan Haktan adında yasadışı olarak silah ticareti yapan birisi vardı. Yaşları oldukça küçük olan Fırat ile Orkun da bu silah tüccarlarında silah almak istemişlerdi. Fakat çetenin elebaşısı onlara silah satmak istemiyordu. Ancak elebaşının adamları para kazanma için gençlerin istediğini vermişti. İçi mermi dolu olan silah, Fırat’ın elinde dururken bir anda patlamıştı. Bu silahtan çıkan kurşun ile Orkun vurulmuş ve ölmüştü. Orkun’un ailesi de bu olayı çok daha büyütmüştü ve Fırat’ı ailesini linç edebilmek için mahallede olay çıkartmıştı. İşte ekip de bu noktada olaya dahil olmuştu.

Haberin Devamı