Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – Aylin ve Hakan’ın Nikahında Olay Çıkıyor!

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde oldukça mutlu bir güne silah sesleri eşlik ediyor. Aylin ve Hakan evleniyorlar ancak bir tehlike yaşıyorlar. Ekip ise önemli bir linç girişimini bastırma görevinde. Arka Sokaklar dizisinin 440. Bölümü ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili tüm bilgiler haberimizde!

Arka Sokaklar 440. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – Aylin ve Hakan’ın Nikahında Olay Çıkıyor!

Arka Sokaklar dizisinde cesur ekibimizin sıradaki görevi mahallede çıkan ciddi bir linç girişimini bastırmak. Ekip, alınan ihbar üzere öfkeli mahalleliyi bastırmak için bölgeye gidiyorlar. Acaba, mahalledeki linç edilmek istenen kişi kim? Bu linç girişimi sırasında ekibin başına neler gelecek? Ekip, gerçekten de bu öfkeli ve tehlikeli kalabalığı bastırmayı başarabilecek mi?

ARKA SOKAKLAR BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan Nazike de Hüsnü’nün özene bezene bastığı arabasını gezmek için alıyor ve yolda kaza yapıyor. Hüsnü de arabasını bıraktığı yerde göremiyor ve çılgına dönüyor. Hüsnü şimdi tüm İstanbul’da arabasını arıyor. Hüsnü arabayı acaba bulabilecek mi? Diğer yandan Hüsnü’nün bu olayın arkasında Nazike’nin olduğunu öğrenmesiyle neler yaşanacak?

Aylin ve Hakan için de evlilik günü gelip çatıyor. Ancak bu mutlu çifti en güzel günlerinde büyük bir tehlike bekliyor. Acaba yaşanacak bu tehlike de ne?

Arka Sokaklar dizisi heyecanla beklenen 440. Bölümü ile 5 Mayıs Cuma akşamı yine Kanal D ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar Dizisinin 439. Bölümünde Neler Olmuştu?

Arka Sokaklar dizisinin son yayınlanan bölümünde Selin’in koruyucu annelik yaptığı Sevgi bir adam kaçırma vakasına şahit olmuştu. Ancak Sevgi bir kişinin yüzünü de net bir şekilde görmüştü. Bu yüzden kaçırma olayını gerçekleştiren kişilerin başındaki Baki de kendisini teşhis etmemesi için Sevgi’yi kaçırmıştı. Selin ve ekip de her yerde tüm imkanları seferber ederek Selin’in aramıştı. Ancak Selin önce haber almıştı ve ekipten önce Sevgi’nin kaçırıldığı eve gitmişti. Baki vurulmuştu nihayetinde ancak Baki’nin Selin’e doğrultmuş olduğu silah ortadan kaybolmuştu. Silahın kaybolması Selin’in başını büyük bir belaya sokmuştu.

Diğer yandan Ali de Buse’den kurtulmak için her yolu deniyordu. Fakat Buse, kendisini defalarca tehlikeden kurtaran Ali’ye saplantılı bir şekilde aşık olmuştu ve bu yüzden ortalığı da bir hayli karıştırmıştı. Bir magazin muhabirini ayarlayarak Ali’yi öperken görüntülerini kaydettirmişti. Bu görüntüler elbette Ali’nin karısı Pınar’a kadar gitmişti. Pınar gördükleri karşısında adeta deliye dönmüştü ve Ali’den boşanmayı düşünmeye başlamıştı. Ali ise bu içine girdiği zor durumdan bir an önce kurtulabilmek ve kendisinin suçsuz olduğunu ispatlayabilmek için bir plan yapmış ve hemen harekete geçmişti.

Haberin Devamı

Aynı zamanda çiçeği burnunda muhabir Zeliş de kuyumcuyu soyan Maksut tarafından rehin alınmıştı. Fakat Zeliş, canlı yayını kesmeyerek tüm olan biteni yayınlamıştı. Bu haberi Hüsnü ile Suat da görmüştü ve şoka girmişlerdi.