Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 438. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D’nin yıllardır büyük bir ilgi ile izlenen dizisi Arka Sokaklar dizisinin 438. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Pınar Ali’den ayrılacak mı? Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü ve 438. fragmanı ile ilgili en özel detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Arka Sokaklar 438. bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Ali, Pınar’a çok yakışıksız bir halde yakalanıyor. Acaba bu gördüklerinden sonra Pınar, Ali’den boşanacak mı?

ARKA SOKAKLAR BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Metin ile Tekin, sokakta kötü bir durumda buldukları bir adamı eve getirip misafir ediyor. Ancak bu adam misafirlikten gayet memnun bir şekilde kahvesini içerken Hüsnü geliyor ve bu adamı gördüğünde çok şaşırıyor. Çoban Ailesi’nin ve özellikle Metin ile Tekin’in bu adamı Hüsnü’ye nasıl açıklayacakları tam bir merak konusu.

Öte yanda Buse yine büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalıyor. Buse tehlike altında kaldığında olay yerine en yakın olan kişi Ali. Ali de bunu öğrendiğinde hemen Buse’nin yardımına koşuyor ve bir kez daha Buse’nin hayatını kurtarıyor. Buse ise Ali’nin hep kendisine yardım etmesinden etkileniyor ve bunu biraz da yanlış anlayıp bir anda Ali’yi öpüyor. Ancak Buse’nin Ali’yi öptüğü o an kamera kayıtlarına yansıyor ve ekibin eline geçiyor. Tabii bu haber hiç vakit kaybetmeden Pınar’ın kulağına da gidiyor. Buna çok sinirlenen Pınar, hiç düşünmeden Ali’ye rest çekiyor. Acaba Ali ve Pınar bu olay yüzünden ayrılacaklar mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi 438. Bölümü ile 21 Nisan Cuma akşamı Kanal D ekranlarında seyircilerinin karşısında olacak.

Arka Sokaklar Dizisinin 437. Bölümünde Neler Olmuştu?

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde ekibimiz Oktay’ı rehin almış olan Gümüş’ün peşine düşmüştü. Çünkü Gümüş, Oktay’ı kaçırmıştı ve Oktay artık ölüm ile burun buruna gelmişti. Rıza Baba ve ekip ise bir an önce Oktay’ı iyi bir şekilde kurtarmak ve Gümüş’ü de yakalamak istiyordu. Gümüş’ün nerede olduğunu haberi ise ekibe Mesut oradayken gelmişti. Mesut, Gümüş’ten büyük bir intikam almak istiyordu. Bu yüzden ekibe haber vermeden tek başına Gümüş’ü bulmaya gitmişti.

Metin ile Tekin ise bir maça para yatırmış ve çok az bir meblağda para kazanmıştı. Ancak mahallede bunu bir kişiye söylemişlerdi. Söyledikleri kişi de onları çok büyük bir para kazandığını düşünüp fidye almak amacıyla Nazike’yi kaçırmışlardı. İşte tam da bu noktadan sonra işler çığırından çıkmıştı.

Haberin Devamı

Bir diğer yandan bir çete bir manken ajansını adeta fuhuş yuvası gibi kullanıyordu. Çetenin ağına düşürdüğü kızlardan bir tanesi de Buse adında bir kızdı. Fuhuş yapmak için zorlanan Buse, o çeteyi hemen emniyete şikayet etmişti. Ekip, büyük uğraşlar sonucunda bu çeteyi çökertmeyi başarmıştı. Ancak Buse, çetedeki başka bir adam tarafından esir tutulmuştu. Sonrasında ekibimiz Buse’nin nerede olduğunu öğrenip bir operasyon düzenlemişti. Buse’yi kötü adamların elinden kurtaran kişi ise Ali olmuştu. Buse ise kendisini kurtaran Ali’ye adeta hayran olmuştu.