Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 436. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – Mesut Yaşayacak Mı?

Arka Sokaklar dizisinin merakla beklenen 436. bölüm fragmanı da seyircilerle buluştu. Dizinin bir önceki bölümünde Mesut yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Yeni bölümde dizinin fanatikleri Mesut’u yaşayıp yaşamayacağını heyecanla bekliyor. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü ve 436. bölüm fragmanı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Arka Sokaklar 436. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – Mesut Yaşayacak Mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü olan 436. bölümünün fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman dizi hakkında önemli ipuçlarını da içinde barındırıyor. Önceki bölümde Mesut, Gümüş tarafından vurulmuş ve hemen hastaneye kaldırılmıştı. Yeni bölümde ekip arkadaşları Mesut hastanedeyken yeniden Gümüş tarafından saldırıya uğrayacağının haberini alıyorlar ve hemen hastaneye gidiyorlar. Hastanede tedavi edilirken bile rahat bırakılmayan Mesut’un durumu çok daha ağır bir hale geliyor. Mesut’un yeni bölümde ölecek mi yoksa hayatta kalacak mı anlaşılacak.

ARKA SOKAKLAR BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Diğer yandan ailesinin hiç istemediği bir şekilde evlenen Zeliş, bunun mutsuzluğunu evliliğinin daha ilk başlarında yaşıyor. Zeliş, evlendiği adamı evde uygunsuz biçimdeyken basıyor. Sonrasında onu terk eden Zeliş’i daha da zorlu zamanlar bekliyor. Kocası Alphan ile tartışan Zeliş’e Alphan tokat atıyor. Bunun üzerine Hüsnü de adeta çılgına dönüyor ve Alphan’a saldırıyor.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde izleyenleri yine çok heyecanlı dakikalar bekliyor. Arka Sokaklar dizisinin 436. bölümü 7 Nisan Cuma günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar Dizisinin 435. Bölümünde Neler Oldu?

Arka Sokaklar dizisinin bir önceki bölümü olan 435. bölümde Mesut çatışma sırasında Gümüş tarafından vurulmuş ve hemen hastaneye kaldırılmıştı. Anında ameliyata alınan Mesut adeta ölüm ile yaşam arasında gidip gelmişti.

Mesut, rehineleri kurtarmak amacıyla gittiği operasyon sırasında Gümüş’ün silahından çıkan kurşunun hedefi olmuştu. Ameliyata alınmış olan Mesut’un durumu karaciğerine saplanan kurşun yüzünden çok daha tehlikeli bir hal almıştı. Bölgedeki hastanede tam olarak tedavi edilemeyen Mesut, acilen İstanbul’daki bir hastaneye götürülmüştü. Ancak Mesut’u bir şekilde öldürmek isteyen Gümüş de onun peşinden İstanbul’a gitmişti.

Mesut’un karaciğerindeki sorun çok büyük olduğu için ona bir donör bulunması gerekiyordu. Mesut’a donör olacak kişilerden biri de Mesut’un oğlu Tunç olmuştu. Bir an önce tedavi olması için ameliyata alınan Mesut’u Gümüş’ün haince planladığı komplo bekliyordu. Gümüş Mesut’a saldırıp onu hastaneye bir an önce öldürmek için harekete geçmişti.

Haberin Devamı

Öte yandan Hüsnü ise izni olmadan evlenmiş olan kızı Zeliş’i bir türlü affedememişti. Kızı Zeliş’in Alphan ile evlenmesini hiç istemeyen Hüsnü bunun üzerine kızının eşyalarını evine götürüp onu yerine yaşamında tek başına bırakmıştı. Çünkü Zeliş’e bu şekilde ders vermek istiyordu. Zeliş ise bu yaşananlar yüzünden eşi Alphan ve ailesi arasında kalmıştı. Ancak Zeliş’i hiç de ummadığı olaylar bekliyordu. Zeliş aldığı bu karar yüzünden çok mutsuz bir hale düşecekti.