Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 435. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. - Mesut ölecek mi?

Kanal D’nin yıllardan beri ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar’ın 435. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin izleyenlerini bu bölümde heyecan dolu dakikalar bekliyor. Mesut’un hayatta kalıp kalmayacağı tam bir merak konusu. Şu anda hastanede tedavi olan Mesut, acaba kurtulacak mı?

Arka Sokaklar 435. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. - Mesut ölecek mi?

Arka Sokaklar dizisinin 435. bölümünün fragmanı nihayet izleyicilerle buluştu. Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde. Mesut göreve gittiğinde vurulup yere serilmişti. Dizinin yeni bölümünde Mesut çok hızlı bir şekilde hastaneye getiriliyor. Mesut’un vurulma haberini vermek ise Oktay’a düşüyor. Ardından tüm ekip Mesut’a destek vermek adına hastaneye gider. Ama maalesef Mesut’u hastanede de büyük bir tehlike bekliyor. Çünkü Mesut’un ezeli düşmanları kılık değiştirip hastaneye geliyorlar. Amaçları Mesut’u yaşayıp yaşamayacağını beklemeden onu öldürmek. Acaba dizinin yeni bölümünde Mesut bu tehlikeli durumdan kurtulabilecek mi ve tedavi olabilirse yeniden hayata dönebilecek mi?

ARKA SOKAKLAR BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Zeliş’in Alphan ile evliliği ise artık onlara yeni bir zorluk yaşatır. Çünkü Zeliş’in ailesiyle arası artık açılmaya başlar. Hüsnü, üzerine titreyerek büyüttüğü Zeliş’e kapıyı gösterir ve onlarla birlikte yaşamalarına izin vermez. Arka Sokaklar dizisinin izleyicilerinin bir diğer merak ettiği konu ise Zeliş ve Çoban ailesinin mutlu bir aile hayatına dönüp dönemeyecekleri.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisinin heyecan dolu yeni bölümü olan 435. bölümü Kanal D ekranlarında 31 Mart 2017 Cuma günü 20.00’de seyircileriyle buluşuyor.

Arka Sokaklar Dizisinin Son Bölümünde Neler Olmuştu?

Arka Sokaklar dizisinin 24 Mart 2017 Cuma günü Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümünde Mesut oğlu Tunç’u kurtarmak için Kovandere’de yapılan operasyonlara katlmış ve orada Gümüş tarafından haince vurulmuştu.

Çünkü Mesut, Tunç’u terör örgütünün elinden kurtarmak adına operasyonlarda aktif görev almış ve bölgedeki masumları da esir alan Gümüş’ün peşine düşmüştü. Mesut, aralarına katıldığı Özel Harekat ile beraber köy baskınlarına gitmişti ve bölgenin masum halkını kurtarmıştı.

Bunun üzerine aldığı ihbarlar ile beraber Mesut’un Tunç’un bulunduğu köye de gidip bir tuzağa düşmüştü. Gerçekleşen çatışmada Mesut’un arkadaşı şehit olmuş ancak Tunç kurtarılabilmişti.

Kovandere’de bunlar olurken İstanbul’daki ekip ise Aslı adında kaçırılan genç kızı bulmak üzere harekete geçmişti. Aslı’nın eski sevgilisi tarafından sürekli olarak rahatsız ediliyor olduğu bilgisini alan ekip eski sevgilinin peşine düşmüştü. Ancak Aslı’nın eski sevgilisinin Aslı’nın kaçırıldığı zaman her zaman gittiği kahvede olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine ekip bulduğu her ipucunu değerlendirerek Aslı’nın nerede olduğunu ve kim tarafından kaçırıldığını bulmaya çalışmıştı.

Haberin Devamı

Kovandere’de ise Tunç kurtarıldıktan sonra Oktay ile Mesut, Gümüş’ü yakalamak üzere peşlerine düşmüştü. İçerisinde rehilerin olduğu bir köy ile alakalı ihbar alan Özel Hareket plan yaparak rehinelere ulaşmıştı. Ancak bu kurtarma planı esnasında halk ile Mesutların önü Gümüş tarafından kesilmişti ve Gümüş herkese ateş açmıştı. Mesut ise ortaya çıkan bu hengame sırasında Gümüş’ün silahından atılan bir kurşun ile vurulup yere düşmüştü.