Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 429. bölümde Rıza Baba'dan müjdeli haber geldi!

Arka Sokaklar 429. bölümü bu akşam Kanal D ekranlarına geldi. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Rıza Baba'nın tekrar ekibe dönmesi herkesi sevince boğdu. Bundan sonra Sezgin belası tamamen sona mı erdi, Arka Sokaklar Cuma akşamları Kanal D'de...

Arka Sokaklar 429. bölümde Rıza Baba'dan müjdeli haber geldi!

Arka Sokaklar yine aksiyon dolu bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 429. bölüm fragmanı yayınlanan Arka Sokaklar'da Rıza Baba görevinin başına dönüyor. Ekip ise Kenan'ın peşine düşüyor. Arka Sokaklar ekibi operasyonu sürdürürken büyük bir sürprizle karşılaşıyorlar. İşte Arka Sokaklar 429. bölüm fragmanı ve özeti...

ARKA SOKAKLAR 429. BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar 429. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba, suçsuz olduğunun kanıtlanmasıyla görevinin başına geçer. Tüm ekip, Kenan'ın peşinden giderken hangi sürpriz onları bekliyor?

Oktay'ın yardımı sayesinde Rıza Baba'nın suçsuz olduğu gün yüzüne çıkar ve görevinin başına geçer. Lakin Kenan'ın peşinde oldukları sürece tehlike onların yanından eksik olmayacaktır. Kenan'ın terör örgütleriyle iş birliği içerisinde olması onları bu görevde peşinden gitmelerine neden olacaktır. Bu zorlu görev sonucunda aradıkları silahları bulabilecekler mi?

Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 17 Şubat Cuma akşamı Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Pınar'ın, vurulma haberini alan ekip hastaneye gelir. Ayla ve Ali’ye haber verme işi ise, Aylin ve Hakan’a düşer.
Cezaevinde Rıza ve Oktay’ın samimiyeti ilerler. Oktay sandığımızdan farklı çıkar. Rıza Baba’nın kolu kanadı olur. Mesut ve Hüsnü, Rıza Baba’ya kötü haberi vermeye cezaevine gider. Rıza, neye uğradığını şaşırır. Gözbebeği, hayattaki tek varlığı kızı ve doğmamış torununun hayatı tehlikededir. Bir an önce bir şeyler yapması gerekir. Oktay, Rıza ile yakından ilgilenmektedir; ama Rıza Baba, Oktay’a karşı tam bir güven sağlayamaz.
Pınar’ın vurulduğunun haberini alan Ali kendini kaybeder. Karısının yanında olamadığı, onu koruyamadığı için kendini suçlar. Pınar’ın hayatta kalması için herkes tek yürek olmuştur. Rıza, kızına ve ailesine bu acıyı yaşatan Sezgin’in yanına bırakmayacağına ant içer. Mesut, Ali’ye intikamını alması için fırsat yaratacağına söz verir. Ali, dinmeyen bir öfkeyle, o anın gelmesini bekler.