Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 425. bölümünde Sezgin'in acımasız planı!

Arka Sokaklar 425. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Sezgin, Rıza babanın ekibine acımasızca bir tuzak kuruyor. Peki bu durumdan kurtulabilecekler mi? Hepsi bu akşam Arka Sokaklar'ın yeni bölümüyde Kanal D'de...

Arka Sokaklar 425. bölümünde Sezgin'in acımasız planı!

Fenomen dizi Arka Sokaklar'ın 425. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar'da Hüsnü'nün ekibe dönüp dönmeyeceği merakla bekleniyor. Sezgin'in planı başarıya ulaşacak mı? Türk polisinin üzerine sürülen araç sonucu şehit mi olacaklar? Nefesleri tutturacak bir bölümle Arka Sokaklar bu akşam...

ARKA SOKAKLAR 425. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 425. BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar'ın bu akşamki bölümünde yine heyecan dorukta... Suat’ın da Haydarberk ile birlikte Safranbolu’ya, Hüsnü’nün yanına gitmesinden sonra İstanbul’da evin reisliği Metin’e kalır. Zeliha’nın bir gün önce yaptığı yayının etkili olması beklenirken; diğer yandan Veysel’in ipliğinin pazara çıkması, Hüsnü’nün geri dönebilme umudunu arttırır.

Mesut ve Ali hastaneye giderek Ender’den Sezgin ve Veysel’in nerede olduğuna dair bilgi toplamaya çalışsa da istediğini alamaz. Bunun üzerine Ender'in çok sevdiği Gökçe ile ilgili baskı yapıldığında tüm bildiklerini anlatmak zorunda kalır. Sezgin’in bağ evinde olduğu ve en son Ender’e bir bomba düzeneği hazırlattığı öğrenilir. Ekip, soluğu bağ evinde alır. Ancak bağ evi tabii ki boştur. Ekip, Veysel’in has adamlarından Halit’in cesedi ile karşılaşır. Veysel ve Sezgin’in de arası açılmaya başlar.

Haberin Devamı

Safranbolu’da lojmanda Hüsnü, Suat ve Haydarberk bir şekilde hayatlarına devam etmektedir. Çocuklarından, ekipten ayrı kaldıkları için içleri buruk olsa da, görev kutsaldır ve vatanın her yerinde görev yapmak ayrı bir duygudur. Hüsnü’nün ekibe geri döneceğinin müjdesini vermek için Rıza, Mesut, Selin ve Ali Safranbolu Çarşı Karakolunun yolunu tutarlar.

Çevik Kuvvet polisi Ferhat ve Osman’a son dakika ek görev gelir. Akşam stadda olacaklardır. Aynı akşam Leyla’nın annesi Ferhatlara yemeğe davetlidir. Bu yemeğe Ferhat görev dolayısıyla katılamaz. Vural ve adamlarının bomba düzeneği hazırdır. Bu seferki eylemin büyük ses getirmesini hedeflerler. Bedri ve Hazım bomba yüklü araçlarıyla stada doğru yol alırlar. Arka Sokaklar bu akşam Kanal D'de.