Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 424. bölümüyle bu akşam yayınlanacak mı?

Cuma akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar'ın 424. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar'da Hüsnü'nün başka bir yere atanması ve evden ayrılması herkesi üzer. Peki geri dönecek mi? Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak mı?

Arka Sokaklar 424. bölümüyle bu akşam yayınlanacak mı?

Arka Sokaklar yılbaşı haftasından dolayı bu hafta yayınlanmayacak. Arka Sokaklar'da Ekip girdiği bir operasyonun içinden başarıyla çıkabilecek mi? Safranbolu Emniyet Müdürlüğü'nde göre başlayacak olan Hüsnü ne düşünüyor, ekibine tekrar dönecek mi? Hepsi 13 Ocak Cuma akşamı ortaya çıkacak.

ARKA SOKAKLAR 424. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 424. BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde; açığa alındıktan sonra görev yeri değişen Hüsnü Çoban evden ayrılıyor. Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Başkomiser Hüsnü Çoban'ın evden ayrılışı Suat'ı gözyaşlarına boğar. Bir diğer tarafta ise Rıza Baba ve ekibi ise yeni bir operasyona katılıyor. Ekip Ender'in peşinde! Ender'in sevdiği kızı kaçırmak için bir terör örgütü ile anlaştığı ortaya çıkıyor. Karşılığında ise bir çok masum insanın ölümüne sebep olabilir. Hüsnü, arkadaşlarıyla beraber tekrardan görev alabilecek mi? Ekip, bu olaya nasıl karşılık verecek? Tüm sorular cevaplarını Arka Sokaklar 424. yeni bölümünde bulacak.