Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 420. bölümde ekip, Sezgin'i tamamen bitirebilecek mi?

Arka Sokaklar bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar 420. bölümde ekip Sezgin'in işini bitirmek istiyor. Arka Sokaklar 420. bölümüyle bu akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak...

Arka Sokaklar 420. bölümde ekip, Sezgin'i tamamen bitirebilecek mi?

Arka Sokaklar dizisinin başrollerinde Özgür Ozan ve Şevket Çoruh gibi başarılı isimler yer alıyor. 420. bölüm fragmanı yayınlanan Arka Sokaklar'da ekip, Sezgin Onuralp’in peşine düşüyor. Arka Sokaklar her Cuma saat 20:00'de Kanal D ekranlarında...

ARKA SOKAKLAR 420. BÖLÜM FRAGMANI

Ekip, Sezgin Onuralp’in peşine düşer! Arka Sokaklar 420. Bölüm 9 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!
Tuncay, Sezgin Onuralp’e borcu olan, taşımacılık yapan bir iş adamıdır. Bir sabah saldırıya uğrar, saldırganlar şirkete ve önünde duran araçlara kurşun yağdırır. Emniyette ise, ekip toplanmış Hakan ve Aylin’in düğün hazırlıkları hakkında konuşmaktadır. Nesrin ise Hakan’a, Aylin konusunda baskı yapmaktadır.
İhbar üzerine Rıza baba Mesut, Selin, Volkan ve Arda’yı Tuncay’ın şirketine gönderir. Tuncay yapanın kim olduğuna adı gibi emindir; ancak, polise hiçbir şey söylemez. Ekip, Sezgin Onuralp’in peşine düşer, kendisini bulmak ve yakalamak hiç kolay olmayacaktır.
Ekibe, yeni komiser muavini Mehmet atanır. Mehmet, Volkan’ın polis kolejinden sınıf arkadaşıdır. İstanbul’a tayini çıkınca bahtına bizim ekip düşer. Mehmet, Rıza baba ve ekiple tanışıp hemen göreve gönderilir.
ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Hapisten kaçan Sami’nin planı, Yonca’nın cezasını kesmektir. Yonca’nın polise bildiği her şeyi söylediğinden kendince neredeyse emin olan Sami, polisleri atlatıp Yonca’nın evine girer. Yonca’yı ciddi şekilde darp eder. Sonunda Canan ile ilgili gerçekleri öğrenen Sami sakinleşir ve kadını öldürmez.
Bu sırada ekibe, Sami’nin hapisten kaçtığı haberi gelir. Sami’nin ilk hedefi kızı Canan’ı bulmak; ikinci hedefi ise, Rıza baba ve ekibinin canını yakmaktır.
Aylin ve Hakan’ın yarım kalan nişan merasiminin tamamlanması gerekmektedir. Rıza baba, ekibin ağız tadıyla hep birlikte evlerinde toplanmasını ve nişan yüzüklerinin takılmasını istediğini söyler. Arif Müdür, Hüsnü, Suat, Mesut, Selin, Rıza, Ayla, Pınar, Ali ve Nesrin hanım, Aylin ve Hakan’ın bu mutlu günlerinde bir aradadırlar.

Haberin Devamı