Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 415. bölümünde Mesut'un zor anları!

Arka Sokaklar'ın 415. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde de heyecanlı olaylar hız kesmeden devam ediyor. Oğlu Tunç'un madde bağımlısı olduğunu öğrenen Mesut yıkılıyor. Oğlunu bu durumdan kurtarmaya çalışan Mesut bunu başarabilecek mi? Tüm gelişmeler Arka Sokaklar'ın bu akşamki yeni bölümünde...

Arka Sokaklar 415. bölümünde Mesut'un zor anları!

Arka Sokaklar 415. bölümü ile bu akşam da izleyicilerini ekran başına toplayacak.
Heyecanlı sahnelerin bitmediği Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Mesut zor anlar yaşıyor. Oğlu Tunç'u uyuşturucu bataklığından kurtarmaya çalışan Mesut nasıl bir yol izleyecek? İkili arasındaki gerginlikler bitecek mi yoksa daha da mı artacak? Tüm cevaplar Arka Sokaklar'ın bu akşamki bölümünde olacak.

Türker İnanoğlu imzalı Arka Sokaklar dizisinin başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Figen Evren ve Nazlı Tosunoğlu'nun paylaştığı Arka Sokaklar 415. yeni bölümü ile 4 Kasım 2016 Cuma günü saat 20.00'de Kanal D'de!


ARKA SOKAKLAR 415. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 415. BÖLÜM 2. FRAGMANI


ARKA SOKAKLAR 415. BÖLÜM ÖZETİ

Mesut çok üzgündür ve oğlu Tunç’u uyuşturucudan kurtarmak için savaş verir. Selin, yanındaki en büyük desteklerinden biridir. Psikoloğa gitmeye devam etmekte, ancak değişen çok bir şey olmamaktadır. Özellikle baba, oğul ilişkisi fazlasıyla kopmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

Sami Kara, doğma büyüme İstanbul’ludur ve çocukluğundan beri uyuşturucu işlerinin içindedir. Eşi Yonca ve kızı Cananla birlikte villasında akşam yemeğindeyken adamlarından Nazif gelip, Sami’yi dolandıran şirketin müdürü Kürşat’ın yerinin bulunduğu bilgisini verir. Kürşat aynı zamanda polisinde gözetimindedir. Sami Kara operasyonunda Kürşat’tan alınacak bilgiler fazlasıyla önemlidir.


Hakan, Aylin’i uygun zamanını yakalayıp evlenme teklif etmeyi planlamaktadır. Ama, ekipteki durum bu kadar tatsızken bu konuyu ertelemeye kadar verir. Nesrin, heyecanından ve mutluluğundan sürekli oğlunu sıkıştırmaktadır. Hakan derdini Selin ile paylaşır. Selin’de Hüsnü baş komiserlerine bahseder. Hüsnü ne olursa olsun hayatının devam ettiğini ve kimsenin boşa kaybedecek zamanı olmadığı konusunda Hakan’a destek verir.

Arka Sokaklar zirveyi bırakmıyor!

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Arka Sokaklar, geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan bölümü ile Total’de 7,97 rating ve 20.12 izlenme payı alarak rakiplerini geride bıraktı. Heyecanın kaldığı yerden devam ettiği Arka Sokaklar yeni bölümü ile 4 Kasım Cuma günü Kanal D’de!

Haberin Devamı