Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 414. bölümde Tunç'un babasına olan öfkesi dinecek mi?

Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar 414. bölümde Tunç ile Mesut arasındaki gerilim devam ediyor. Arka Sokaklar 414. bölümüyle Cuma saat 20:00'de Kanal D ekranlarında olacak...

Arka Sokaklar 414. bölümde Tunç'un babasına olan öfkesi dinecek mi?

Arka Sokaklar reyting listelerini alt üst etmeyi sürdürüyor. 414. bölüm fragmanı yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi isimler yer alıyor. İlgi ile takip edilen Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

ARKA SOKAKLAR 414. BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar 414. Bölüm Fragmanı yayında! Tunç'un babasına olan öfkesi zaman içerisinde dinecek mi? Ekibi hangi zorlu görevler bekliyor? Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma günü saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Albay Yüksel ve askerleri Rızaların evin kapısındadır. Kerim’i öldü sanmakta olan Yüksel, Rıza babaya evlat acısının ne olduğunu göstermeye yeminlidir. Aylin, bilgisayarının başında Albay’ın, Rızaların evine girdiğini görür. Bir hışım toplantı odasına geçip Rıza, Arif ve Faruk’a haber verir. Rızalar, hemen emniyetten çıkış yaparlar. Albay’ın son kalesi Mevlüt ve adamları tarafından yolları kesilir ve sıkı bir çatışma başlar.
Bu sırada da Mesut, Hüsnü, Selin, Ali, Aylin, Hakan ve diğerleri Rıza Babanın evinin önünde yerlerini alır. Ali, Albay tarafından rehin alınır. Mesut yanına ufak bir ekip alıp Rızaları kurtarmaya desteğe gider. Hüsnü, Ali’yi Albay’ın elinden kurtaracaklarının planını kurmaya çalışır. Rıza’ya bir süre Ali’nin rehin alındığı söylenemez. Albay’ın Ali’yi sağ bırakmak gibi bir düşüncesi yoktur.

Haberin Devamı