Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanında Mesut çılgına dönüyor!

Arka Sokaklar dizisinin 414. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanlı olayların bitmediği Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Mesut oğlunun kaçırılmasıyla birlikte çılgına dönüyor. Mesut oğlu Tunç'u kurtarmaya çalışırken aldığı bir haberle yıkılacak. Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam...

Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanında Mesut çılgına dönüyor!

Arka Sokaklar dizisinin 414. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar'ın heyecanlı yeni bölümü bu akşam Kanal D'de olacak. Ebru'nun ölmesiyle birlikte Mesut ve Tunç arasında büyük gerginlik yaşanacak. Mesut'un polis olması yüzünden kaçırıldıklarına isyan eden Tunç babasını affedebilecek mi? Hepsi bu akşam Arka Sokaklar'da...

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Figen Evren ve Nazlı Tosunoğlu'nun paylaştığı Arka Sokaklar 414. Bölüm 28 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 414. BÖLÜM FRAGMANI



ARKA SOKAKLAR 414. BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar yeni bölümünde, Tunç ve Ebru baygın halde Koray’ın adamlarının aracıyla depoya kaçırılır. Tunç'ların kaçırıldığını gören taksicinin ifadesine başvurulur. Koray şüpheli tek isimdir. Rıza baba sinyal takibini başlatır. Ebru’nun kaçırıldığı ailesine de haber verilir. Annesi Ayten, üvey babası İhsan perişan halde kızlarından gelecek iyi haberi beklerler.

Haberin Devamı

Koray, Mesut’a ulaşır. Tunç ve Ebru karşılığında istediği bellidir. Mekanından kaldırdıkları malın tamamını geri istemektedir. Ebru ve Tunç kıpırdayamayacak şekilde bağlıdır. Koray’ın adamları tarafından yüksek dozda eroine mahkum kalırlar. Mesut, hayattaki tek varlığı oğlunu kurtarmak için çırpınmaktadır.