Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar 412. bölüm fragmanında Mesut komiser Tunç'un uyuşturucu kullandığını öğreniyor...

Arka Sokaklar'ın 412. bölümünde gerilim dolu olaylar yaşanıyor. Arka Sokaklar'ın Mesut komiseri Tunç'un uyuşturucu kullandığını öğreniyor ve çılgına dönüyor. Albay oğlu Kerim ile arabayla kaçmaya çalışırken uçurumdan aşağı yuvarlanıyor? Albay ve oğlu ölecek mi? Tüm bu sorular 14 Ekim Cuma akşamı Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde cevap bulacak.

Arka Sokaklar 412. bölüm fragmanında Mesut komiser Tunç'un uyuşturucu kullandığını öğreniyor...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde yaşanan heyecan dolu anların ardı arkası kesilmiyor. Albayın gözünü korkutmak istediğini söyleyen Arka Sokaklar 'ın Rıza babası, albayın karşısında dimdik durur. Arka Sokaklar'ın bu akşamki bölümünde Rıza evini koruma altına alırken Albay ile savaşmaya hazırdır.

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Arka Sokaklar'ın başrol oyunculuğunu Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve Alp Korkmaz paylaşıyor. Arka Sokaklar Cuma akşamları saat 20:00'de Kanal D'de...

ARKA SOKAKLAR 412. BÖLÜM ÖZETİ

Rıza Soylu ve ailesi, Albay Yüksel tarafından tehdit edilmiş ve çok ciddi tehlikededir. Bu sırada, eş zamanlı olarak uyuşturucu bağımlısı Gamze’nin yüksek dozdan ölümü sonrasında Oktay nezarete alınır. Bu sırada, güvenlik kamerası kayıtlarından Tunç’un da o eve gelişi görülmüş Mesut’a bilgisi verilmiştir. Mesut, çıldırmış durumda Tunç’u bulmaya çalışır.

ARKA SOKAKLAR'IN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Hakan mahkemeye çıkarılır ve tutuklanmasına karar verilir. Hakan’ın annesi Nesrin kendinden geçer. Aylin hem Nesrin’e destek olmaya çalışır hem de sevdiği adam gerçekten terör örgütü üyesi olabilir mi diye düşünür. Hakan, cezaevine henüz giriş yapmış bir tutuklu olarak gardiyanlar eşliğinde koğuşuna götürülür. Rıza, Mesut, Hüsnü, Ali ile beraber ne olacağını konuşurlar. Kimse bu duruma asla inanmak istemez. Ekip arkadaşlarından şüphe etmezler. Ancak, Rıza baba ve Arif Müdürün olaya fazla sert bakışı herkesin aklına bir "Acaba mı?" ihtimalini getirir.

Haberin Devamı