Gazete Vatan Logo
Magazin Arka Sokaklar 406. bölüm fragmanında nefesleri kesecek sahne!

Arka Sokaklar 406. bölüm fragmanında nefesleri kesecek sahne!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin 406. bölüm fragmanı yayınlandı. Yıllara meydan okuyan Arka Sokaklar yine bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Arka Sokaklar son yayınlanan 406. bölüm fragmanı...

Arka Sokaklar 406. bölüm fragmanında nefesleri kesecek sahne!

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh'un rol aldığı dizi Arka Sokaklar nefesleri kesecek bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 406. bölüm fragmanı yayınlanan Arka Sokaklar'ın yapımcılığını Türker İnanoğlu üstleniyor. İşte tüm detayları ve 406. bölüm fragmanıyla beğeniyle takip edilen dizi Arka Sokaklar...

ARKA SOKAKLAR 406. BÖLÜM FRAGMANI

Azmi’nin memleketinde yargılanacak olması ekibin gündemine bomba gibi düşer. Rıza Baba ve Mesut, Savcı Fikret’in yanına gidip bu durumun nasıl olduğu ile ilgili bilgi almak isterler. Erdal hala Bekir’in mekanın da saklanmaktadır. Azmi, Avukat Uğur ile birlikte cezaevinden çıkar. Uğur’dan Erdal’ı bulmasını ister. Konvoy halinde havaalanına gitmek üzere kalkış yaparlar.

Rıza yanında Mesut ile beraber Azmi’nin yol aldığı konvoyu durdurur. Rıza’nın Azmi’ye söyleyeceği son birkaç laf kalmıştır. Arama izni bulunan Erdal’ın telefon hatlarına ve e-mail hesabına da erişim sağlanır.

Azmi’nin yeni tuttuğu avukatı Uğur’da Erdal’a ulaşmak için takibe alınır. Erdal Av. Uğur ile buluşur. Azmi’nin bıraktığı parayı verir. Erdal şehir dışında, ıssız yerdeki villasında Emre’den aldığı mallarla gününü gün etmektedir. Ekibimiz yaptığı araştırmalar sonucu Emre üzerinden Erdal’a ulaşmayı başarır. Erdal’ın kızla beraber olduğu eve basın düzenlenir. Erdal kızı rehin alınca da Selin kendisini ortaya atar.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selin, Bekir tarafından rehin alınmıştır. Bekir, Turgut ve Erdal’ı da alıp mekan değiştirir. Rıza, Hakan ve Aylin ise Selin’in peşine düşerler. Mesut ve Hüsnü ise tanık koruma mekanında korumaya çalıştıkları Ayşe’yi resmi polis aracıyla daha güvenli bir yere gönderirken Ayşe yapacağını yapar. Araçtaki polisleri etkisiz hale getirip, Bekir’e ulaşır.
Erdal, aşık olduğu Selin’i alıp babası Azmi’nin malikanesine götürür. Azmi bu duruma çıldırır ve Erdal’ın üzerine yürür. Emniyette kıyamet gibi bir toplantı yapılır.
Mesut çileden çıkmış durumda Selin’i nasıl yalnız bırakabildiklerinin hesabını sorar. Mesut’un öfkesi geçecek gibi değildir. Rıza ve Arif Mitçi Faruk ile görüşüp Selin’i kurtarmak için yardım ister. Ekip, Selin’i sağ salim Bekir ve Erdal’ın elinden kurtarabilmenin peşine düşer.

Haberin Devamı