Gazete Vatan Logo
Magazin Arka Sokaklar 405. bölüm fragmanı nefes kesti!-izle

Arka Sokaklar 405. bölüm fragmanı nefes kesti!-izle

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar 405. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekorları kıran dizi Arka Sokaklar 405. yeni bölüm fragmanında duygu yüklü anlar yaşanacak Arka Sokaklar 405. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Arka Sokaklar 405. bölüm fragmanı nefes kesti!-izle

Erler Film'in yapımcılığını üstlendiği başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi usta isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar 405. yeni bölüm fragmanı ve merak edilenleri sizin için derledik. Arka Sokaklar 405. bölüm fragmanı 10 Haziran Cuma saat 20:00'da Kanal D ekranında sevenleri ile buluşacak

ARKA SOKAKLAR 405. BÖLÜM ÖZETİ

Selin Komiser kaçırılıyor, tüm ekip peşine düşüyor! Arka Sokaklar 405. Bölüm 10 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Selin, Bekir tarafından rehin alınmıştır. Bekir, Turgut ve Erdal’ı da alıp mekan değiştirir. Rıza, Hakan ve Aylin ise Selin’in peşine düşerler. Mesut ve Hüsnü ise tanık koruma mekanında korumaya çalıştıkları Ayşe’yi resmi polis aracıyla daha güvenli bir yere gönderirken Ayşe yapacağını yapar. Araçtaki polisleri etkisiz hale getirip, Bekir’e ulaşır.

Erdal, aşık olduğu Selin’i alıp babası Azmi’nin malikanesine götürür. Azmi bu duruma çıldırır ve Erdal’ın üzerine yürür. Emniyette kıyamet gibi bir toplantı yapılır.

Mesut çileden çıkmış durumda Selin’i nasıl yalnız bırakabildiklerinin hesabını sorar. Mesut’un öfkesi geçecek gibi değildir. Rıza ve Arif Mitçi Faruk ile görüşüp Selin’i kurtarmak için yardım ister. Ekip, Selin’i sağ salim Bekir ve Erdal’ın elinden kurtarabilmenin peşine düşer.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Teröristlere doğru giden içi boş tır direksiyonda şoförü, yanında Ali’yle İstanbul’dan Diyarbakır’a doğru yola çıkmıştır. Tırı uzaktan Tem polisleri takibe alır. Pınar, Ali’nin sürekli nöbette olmasından ve görüşememeleri yüzünden babasına sitem eder. Bu sırada Rıza ağzından Ali’nin İstanbul’da olmadığını kaçırır.

Tarık’ın kızı Efsun ifade için emniyete alınır. Tarık kızının üzerine bu kadar gidilmesinden rahatsız olur. Rıza’ya Azmi’nin kolay lokma olmadığını hiçbir şeyin planladıkları kadar basit olmadığını söyleyip emniyetteki işlemleri bitirip giderler.

Azmi, Erdal ve Haldun’u karşısına almış, Tarık’ın hem kendisini atlatması hem de Efsun’un kurtarılması ile ilgili tüm öfkesini kusar. Yolda örgüte giden tırın şoförünün polisle iş birliği içerisinde olduğunu öğrenirler. Azmi hemen örgüte haber verilmesini ve gerekli önlemin alınmasını ister. Ali’nin içerisinde olduğu tır artık tehlikededir.

Haberin Devamı