Gazete Vatan Logo
Magazin Arka Sokaklar 403. yeni bölüm fragmanları yayında!-izle

Arka Sokaklar 403. yeni bölüm fragmanları yayında!-izle

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar 403. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Arka Sokaklar 403. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahneler izleyenleri ekrana bağlayacak. Arka Sokaklar 403. bölüm fragmanları ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Arka Sokaklar 403. yeni bölüm fragmanları yayında!-izle

Erler Film'in yapımcışığını üstşlendiği başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi usta isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar 403. yeni bölüm fragmanları ile 27 Mayıs Cuma saat 20:00'da Kanal D ekranında...

ARKA SOKAKLAR 403. BÖLÜM ÖZETİ

Ekip, büyük çapta patlama yapmaya hazırlanan şebekeyi çökertmek için Çevik Kuvvet Özel Tim ekibiyle birlikte işbirliği yapar. Arka Sokaklar 403. Bölüm 27 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Ferruh ve Ayşe, çevirmeye takılıp durdurulur. Polislerden biri içeridekinin aranan şahıslar olduğunu anlayınca Nejat son gaz kaçmaya başlar. Uzun süren bir kovalamaca yaşanır. Anonsu alan ekibimizde takibe katılır. Ferruh ve Ayşe kaçmayı başarırlar. Ekip, büyük çapta patlama yapmaya hazırlanan şebekeyi çökertmek için Çevik Kuvvet Özel Tim ekibiyle birlikte işbirliği yapar.

Azmi Kilis’te kaptırdığı silahların ceremesini çekmektedir. Maruf cezaevinde tek kişilik hücresinde yaşamını sürdürmektedir. Azmi’nin Maruf ile işi henüz bitmemiştir. Örgüt, Silah ve mühimmatın nakliyesi için Azmilerden lojistik destek beklemektedir.

Haberin Devamı

Hüsnü’ye başkomiser maaşı zammının üzerine ayrıca da ikramiye verirler. Evde bu paranın yankıları fazlasıyla döner. Hüsnü hayat arkadaşı Suat’a sürpriz bir hediye almak istemektedir. Bu konuda Nazike ve Zeliha, Hüsnü’ye yardımcı olacaktır.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mesut’un Kadir Yelence’nin ölümü konusunda adli tıptan son çıkan raporda suçsuz olduğu kesinleşince ekip sevinçle cezaevi kapısına gider. Bu sırada cezaevi tuvaletinde Kudret, Mesut’a bıçak çeker. Mesut’un durumu fark etmesi sonucu Kudret ağır yaralanır.

Azılı mahkumlar Kudret’in yaralanması sebebiyle ayağa kalkalar. Cezaevi adeta bir kaosa dönüşmüş, dışarıda Mesut’u bekleyenler ne olduğunu anlayamaz hale gelmiştir.

Bu arada cezaevi müdürüne kırmızı hattan bir telefon gelir. Arayan Faruk Sezgin’dir. Mesut bir araç ile cezaevinden kaçırılıp Faruk’un çiftliğine götürülür. Faruk, Azmi’yi bitirmek için Mesut’un yardımını istemektedir.