Gazete Vatan Logo
Magazin Arka Sokaklar 400. bölüm fragmanında gözyaşı sel oluyor!

Arka Sokaklar 400. bölüm fragmanında gözyaşı sel oluyor!

Kanal D ekranının fenomen dizilerinden olan Arka Sokaklar 400. bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamı ekrana gelecek olan Arka Sokaklar 400. bölüm fragmanları nefes kesecek. Soluk soluğa izleyeceğiniz Arka Sokaklar 400. bölüm fragmanları ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Arka Sokaklar 400. bölüm fragmanında gözyaşı sel oluyor!

Arka Sokaklar nefes kesen yeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi usta isimlerin yer aldığı fenomen dizi Arka Sokaklar 399. bölüm fragmanları ile 6 Nisan Mayıs saat 20:00'da yeni bölümü ile Kanal D ekranında olacak...

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Suat, Metin, Tekin, Zeliha Rıza babadan gelen haber üzerine fırlayıp evden çıkarlar. Hüsnü ambulansa bindirilir. Sağlık ekibi ilk müdahaleyi yapmakta, Mesut ise ambulansta konuşulanlar üzerine çıldırmaktadır. Selin Mesut’u sakinleştirmeye çalışmakta, Hakan ise kendince, elinden geldiği kadar Aylin’e destek olmaktadır. Ayla ve Pınar’da soluğu hastanede alır. Ali Hakan ile beraber Reşat hocayı alıp hastaneye götürür. Aylin’de Yavuz’u arar ve acilen İstanbul’a gelmesini durumun kritik olduğu bilgisini verir.

Hüsnü fazlasıyla kan kaybetmiştir. Doktorlar panik halde müdahale etmeye devam etmektedir. Doktorların aralarında konuşmalarına Suat tanık olur. Suat’ı toparlamak Mesut’a düşer. Hüsnü’nün kalbi durur. Elektro şok uygulanmaya başlanır. Hüsnü yapılan hiçbir müdahaleye cevap vermemektedir. Çoluk çocuk herkes kapıda perişan haldedir. Bu sırada Reşat hoca hastaneden içeriye girer.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar Zirvedeki Yerini Koruyor!

Kanal D’nin 10 yıldır ekranlarda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan 399. Bölümü ile adını yine zirveye yazdırdı.

Haftaya 400.bölümü ile izleyicisi ile buluşacak olan Arka Sokaklar, Total’de 9,53, AB’de ise 7,18 reyting alarak iki hafta üst üste birinci oldu.